Як і чим ефективно утеплити автомобіль?

Теплоізоляція машини дозволяє підтримувати постійний температурний режим всередині кузова і сприяє отриманню шумоізоляції.

Компанія «Термо Авто Мастер» виконує утеплення автомобілів, теплоізоляцію спеціальним способом безшовного нанесення утеплювача пінополіуретан.

Утеплення кузова автомобіля напиленням ППУ дає можливість отримати герметичне і безшовне теплоізоляційне покриття без щілин, містків холоду, стиків.

Утеплення суцільнометалевий фургон ППУ

Якщо Вашому автомобілю, автофургону потрібно найнадійніша теплоізоляція, то утеплювач для пінополіуретан - це те, що Вам необхідно! Технологія, заснована шляхом напилення утеплювача ППУ, є найефективнішою і передовою для теплоізоляції суцільнометалевих фургонів https://transholod.com.ua/category/izolyaciya-furgona-celnometalicheskogo

Теплоізоляція Кузови Автомобіля Утеплювачем ППУ

Спека в автомобілі влітку, а взимку можна просто простигнути, шум при русі. Знайома багатьом ситуація. А якщо це комерційне авто, то можна очікувати регулярних збоїв в роботі кондиціонера або холодильного обладнання під час перевезення різного швидкопсувного продовольства. Такому фургону потрібна сучасна і якісна термоізоляція. Ефективне рішення є! Теплоізоляція фургона утеплювачем ППУ (пінополіуретан).

Утеплення автофургона заливанням пінополіуретаном

Переваги Теплоізоляції пінополіуретаном Автомобіля:

  • Пінополіуретанове покриття захистить кузов автомобіля від появи конденсату, що не дозволить виникати корозії.
  • При нанесенні пінополіуретану на кузов машини не потрібно використовувати додаткові кріплення, так як ППУ має гарну адгезію з будь-якими матеріалами (сталь, дерево, пластик і т.д.).
  • При напиленні ППУ на будку автомобіля утворюється безшовний шар утеплювача рівномірної товщини.
  • Пінополіуретан можливо наносити на поверхню будь-якої складності і конфігурації.
  • Пінополіуретанова теплоізоляція володіє довгим терміном служби - до 50 років.
  • Утеплити кузов автомобіля, фургон пінополіуретаном можна в короткий термін, всього за кілька годин, з урахуванням збирання та розбирання кузова.
  • У порівнянні з іншими утеплювачами при рівній мірі теплоізоляції потрібно втричі більше тонкий шар пінополіуретану.
  • Шар пінополіуретану при теплоізоляції автомобіля визначається необхідним температурним режимом в його кузові.
  • Так як структура утеплювача ППУ легка і пориста, то навантаження на кузов і шасі автомобіля знижується до мінімуму.
  • Теплоізоляція автомобіля ППУ вирішить проблему термоізоляції кузова раз і назавжди.

Також термоізольованого фургон Рефрижератор Можна Використовуючи ППУ.

При використанні даного утеплювача:

  • Підвищується ресурс компресора.
  • Поліпшується робота рефрижератора. Завдяки монолітному шару утеплювача температура всередині кузова автомобіля залишається незмінною, що важливо при перевезенні швидкопсувних продуктів.

Напилення пінополіуретану це один з найефективніших, екологічно безпечних методів термоізоляції. Теплоізоляція авторефрижератори за допомогою пінополіуретану не зажадає помітних витрат часу, грошей і сил.

0
репостів
0
репостів