Монолітний полікарбонат: ціна, якість, вибір

Полікарбонат - це прозорий термопластичний полімер, який часто використовується для заміни скла та інших матеріалів. Він має високу міцність, стійкий до ударів, вогнетривкий і захищає від УФ-променів, все це робить його незамінною річчю при будівництві різноманітних проектів. Один із типів – монолітний полікарбонат. Він має лише один шар, товщиною 1-20 мм. Матеріал має високі показники прозорості і може бути виготовлений різних кольорів.

Де використовуються монолітні листи

Монолітний полікарбонат - це товсті листи без порожнин всередині. Даний матеріал використовується в різноманітних сферах людського життя.

  1. Будівництво та архітектура. Полімер використовується для виготовлення дахів, вікон, фасадів, перегородок, козирків, а також для створення дизайнерських елементів.
  2. Сільське господарство. Тут матеріал є просто незамінним при створенні теплиць для різноманітних рослин.
  3. Освітлення. При виготовленні маленьких та великих ліхтарів та світильників чудово підійде прозорий полікарбонат.
  4. Захисні споруди. Матеріал чудово впишеться в ландшафт подвір’я у вигляді забору чи невеликої огорожі.

Крім цього зустріти монолітний полікарбонат можна і в інших місцях. Наприклад, на різноманітних заводах чи фабриках, у вигляді меблів, при пакуванні товарів, на біг-бордах, а також в альтернативній енергетиці для виготовлення сонячних панелей. Але звичайно, що найпоширеніша сфера - це саме будівництво.

Де придбати полікарбонат

Монолітний полікарбонат можна придбати в спеціалізованих магазинах будівельних матеріалів, а також в інтернет-магазинах, що спеціалізуються на продажу таких товарів. Один з таких магазинів - ТММ "Захід", що знаходиться у Львові та Вишневому (Київська область).

Компанія є офіційним дистриб'ютором провідних виробників полікарбонату, тому замовляючи листи можна не хвилюватися за їх якість. В магазині представлений широкий вибір товарів різних розмірів, товщини та кольорів. Кожен клієнт точно зможе віднайти необхідний тип матеріалу. В магазині представлені два виробники: SOTON та TITANPLAST.

На полікарбонат монолітний ціна стартує від 300 гривень і залежить від розмірів та товщини матеріалу. Всі необхідні характеристики вказані на сайті магазину. В ТММ "Захід" працюють кваліфіковані фахівці, які за необхідності допоможуть вибрати потрібний лист та нададуть консультації з його встановлення. Для цього можна зателефонувати на вказаний на сторінці номер телефону. Крім цього, магазин має власну доставку по Україні, що дає змогу зручно та швидко отримати замовлення в будь-якій точці країни.

Джерело: https://tmmzahid.com.ua/product-category/polikarbonat/monolitnyj-polikarbonat/

0
репостів
0
репостів