PIN-UP Україна – один із ключових благодійників серед представників азартного бізнесу

Складнощів, з якими довелося зіткнутися українським казино за останні роки, дуже багато. Насамперед, гральний бізнес Україна нарешті законодавчо врегулювала, що дозволило, з одного боку покращити якість послуг та збільшити податкові відрахування до бюджету, але з іншого – вимоги та правила діяльності суттєво посилилися. Також збільшилася конкуренція, причому деякі організації вирішили використати нечесні методи залучення цільової аудиторії, зокрема стали повідомляти неправду про суперників. Нажаль війна Pin Up та іншим великим гравцям на ринку теж завадила розвиватись у запланованому темпі.

Pin-up Украина

Але навіть у таких важких умовах відповідальні представники бізнесу змогли знайти час, людей та фінанси для надання допомоги людям, які постраждали від воєнних дій. Це вкотре доводить незламність українців та готовність бізнесу надавати всебічну підтримку на шляху до перемоги та процвітання країни.

Якими способами гральний бізнес України допомагає державі та громадянам?

Як вважає Марина Ільїна, PIN-UP, перше, що має робити будь-яка сучасна компанія, яка працює в гемблінг-індустрії – працювати відповідно до встановлених законодавством правил, а саме:

  • пройти реєстрацію та ліцензування, підтвердивши чесність діяльності та високу якість цифрової продукції;
  • перераховувати до державного бюджету встановлені законом податки, не намагаючись жодним чином їх зменшити або ухилитися від сплати;
  • не надавати послуги особам молодше 21 року та тим, хто страждає від ігрової залежності, включаючи людей, які самі подають запит на тимчасове блокування профілю;
  • давати можливість грати в азартні ігри лише після ідентифікації особи;
  • своєчасно подавати до податкової служби та інших контролюючих органів бухгалтерську звітність.

Щодо бренду Пін Ап, то лише за перші 60 днів 2023 року їм було перераховано 304,8 млн. гривень податкових відрахувань, а за минулий рік до бюджету компанія передала 271,2 млн. гривень з урахуванням ліцензійного збору.

Діяльність фонду, створеного компанією PIN-UP Україна

Благодійністю азартні заклади ніхто займатися не зобов'язує, але солідні організації розуміють важливість підтримки країни та громадян у складні часи. PIN-UP Foundation є найбільшим фондом, що функціонує з ініціативи представника гемблінг-індустрії та займається підтримкою відразу кількох категорій отримувачів коштів:

  • медичних закладів;
  • шкіл, дитячих садків та інших освітніх структур;
  • внутрішньо переселених осіб;
  • сімей із дітьми;
  • спортсменів;
  • територіальних адміністрацій.

Для оптимізації вирішення організаційних та фінансових питань під кожний із напрямків створено окрему програму, а донати відправляти може кожен. Надалі сфера діяльності фонду розширюватиметься, як і суми, які зможуть отримувати нужденні.

0
репостів
0
репостів