Віброяйце — універсальна секс-іграшка для жінок

У черзі інноваційних іграшок і дизайнерських вібраторів, особливе місце все ще займають компактні та функціональні віброкулі та віброяйця. Залежно від своєї форми ці іграшки можуть використовуватися для зовнішньої або внутрішньої стимуляції. Також деякі моделі відмінно підійдуть у якості тренажерів або масажерів.

kqYXf25SaYAPqRqerMtxq9TI8TT2F6H6VgkIbcaT9XszEzN3j__4aqq8jGuosawFLNF0DPgo7wMsGZXdQ1ENUpMEXSvfw5K32tcwYUWI-go0UprDZlqrW7WVayxJe-p7iDtmaB9Qq6ppfQPstMUdP36D6FsCs_0dO34s_ez0JR8WdzpYjPkbg1-HjqIbSg

У чому різниця кулі та яйця з вібро?

Незважаючи на те, що ці товари схожі та їх часто плутають, способи їхнього використання дещо відрізняються залежно від форми та розміру.

Віброкуля представляє собою класичний вібратор тільки в дуже невеликому розмірі, у середньому — 6–8 см у довжину. Такі іграшки чудово підійдуть для зовнішньої стимуляції чутливих зон, наприклад, клітора чи сосків. Використовувати їх можна під час мастурбації або сексу з партнером, в обох випадках вони можуть принести масу задоволення.

Віброяйце https://kazanova.ua/ua/vibrojayca/, у свою чергу, має округлу форму, що зрозуміло з назви. Ці іграшки також досить компактні, але часто оснащені довгою петелькою, яка дає можливість безпечно вводити їх усередину. Завдяки цьому, а також підходящій формі, віброяйце також можна використовувати під час вправ Кегеля — це не тільки підвищить їхню ефективність, а і зробить рутинний процес набагато приємнішим.

L0ZoQV0jWE4cf7s8tR0DhxIPjjxhJm2sSikoEv72KW_U89fsZtmk4fjzyYi7q27g8C0wF9g-vweGZTWg8HrZb17FNWv8MS4vutUlgiZNVt6ygVdzHXz1nEtAA5LeJcsBgnOWg51Od9wr1KdWY2ScGALXRdbUPypRw1WEoXqycOHKkch7XgJuPQYZYaUd7w

Де замовити якісне вібро-яйце?

Секс-шоп Казанова радий представити вам широкий асортимент віброяєць та віброкуль, серед яких ви, напевно, знайдете свою ідеальну іграшку.

На сайті представлені варіанти з різних матеріалів, ви також зможете підібрати потрібний колір, розмір і потужність вібрації.

Щодня в магазині для вас працюють привітні консультанти, які готові допомогти з вибором і відповісти на всі запитання, що вас хвилюють.

Усі іграшки на сайті пройшли необхідні перевірки та є безпечними для використання. Ми працюємо лише з оригінальними товарами від світових брендів.

Для максимального комфорту ми забезпечуємо повністю конфіденційну відправку. У кожній посилці на вас також чекає подарунок — безкоштовні батарейки!

0
репостів
0
репостів