Косметика Sesderma — прислухаючись до шкіри

Іспанський бренд Sesderma належить до лікувальної косметики преміумкласу. Він був заснований професором дерматології шпиталю Університету Валенсії Габріелем Серрано. Філософія бренду полягає у високому професіоналізмі кожного етапу розроблення та створення косметики, а також у використанні інноваційних технологій, що пройшли всі необхідні клінічні дослідження.

Основна цінність бренду — уважне ставлення до кожного клієнта та індивідуалізований підхід залежно від типу шкіри. Продукція Sesderma здобула світову популярність завдяки якості та ефективності своєї продукції. На цей момент вона офіційно представлена ​​у 80 країнах світу.

В Україні ви можете придбати косметику Sesderma на сайті інтернет-магазину Лазерхауз Косметикс. Магазин надає швидку та безкоштовну доставку по Києву та Україні. Усі товари, представлені на сайті Лазерхауз Косметикс, мають докладні та зрозумілі описи. Також ви завжди зможете скористатися консультацією професійних косметологів онлайн.

0pW1xEa4IWOCAtUwWXJ3uwS9ybOpbb2wvNpFFajaGxLQjPvszhasC2_seKnf58Jl_1NdjJjPvKEItCz3Z3n4HkpMw5DQRCsKgVDU28Ba1cndBjvZNxlp6wpZqagOYXeYnFQRwCTqv0pQH6QaXMtjhIu4Epc6KK5KtdOcBTbBPU3GaeUOfDX8sXRmvw

Різноманітність продуктів від бренду Sesderma

В асортименті є понад 400 найменувань засобів, випущені товари часто оновлюються та замінюються новими, більш ефективними. Така різноманітність дає можливість підібрати вам ідеальний догляд, що повністю відповідає вашій проблемі, типу шкіри та стилю життя.

З допомогою цієї косметики ви зможете побудувати повноцінний догляд за шкірою обличчя та тіла. У наявності присутні як базові засоби, які підійдуть для розв'язання незначних проблем, а також підтримувати досягнутий результат, так і ефективна лікувальна косметика з високим вмістом активних компонентів.

Завдяки продуктам Sesderma ви зможете вирішити такі проблеми, як акне, атопічний дерматит, гіперпігментація, гіпопігментація, купероз, розацеа, себорейний дерматит, а також екстремальна сухість.

У розділі базової косметики для догляду за шкірою ви знайдете все необхідне для очищення, тонізування, зволоження та захисту шкіри. Також у наявності інноваційна антивікова та генна косметика.

0
репостів
0
репостів