Ельдорадо (ELDORADO.ua): максимум зусиль для клієнтів у непростих умовах агресії з боку Росії

Eldorado – українська компанія, яка надає своїм клієнтам можливість купити, налаштувати та обслуговувати оригінальну побутову техніку та електроніку від світових брендів. Дана компанія є найбільшим представником серед рітейлерів України. Цей статус підтверджується не лише розповсюдженням мережі на всій території держави, а й насамперед довірою з боку клієнтів.

Особливості політики компанії

Мережа магазинів відчуває відповідальність перед своїми клієнтами та співробітниками, тому веде політику підтримки не лише покупців, а й співробітників. В мережі можна дізнатися, як Ельдорадо UA організувала роботу після початку війни. Яку допомогу було надано співробітникам, хто опинився в зоні бойових дій, а також про підтримку ЗСУ.

Загалом Eldorado має три основні напрямки у своїй роботі.

Клієнтоорієнтованість. ELDORADO.ua надає своїм клієнтам можливість швидко та зручно придбати, а також встановити техніку. До кожного товару додається офіційна гарантія від виробника. Розроблено та впроваджено вигідну та зручну бонусну програму лояльності для клієнтів, що дозволяє забезпечити задоволеність від покупки.

Другий напрямок ґрунтується на задоволеності співробітниками своїм роботодавцем. Це дуже важливо для виконання своїх обов'язків. Наслідування цінностей компанії дає можливість досягти максимальної якості в обслуговуванні клієнтів. Згідно з https://uk.wikipedia.org/wiki/Ельдорадо_(торгова_мережа) у 2020 році офіційно ELDORADO.ua була визнана найбажанішим роботодавцем у країні. І зараз, у цей непростий час змін, рітейлер дає можливість стабільно працювати та отримувати зарплату більш ніж 5000 працівникам. А всі мобілізовані співробітники та ті, хто беруть безпосередню участь у територіальній обороні та волонтерських організаціях, отримують заробітну плату на весь період війни.

Третій напрям передбачає діяльність компанії з метою покращення життя суспільства в цілому. Торговельна мережа бере участь у заходах щодо надання допомоги лікарням, фінансовим та громадським організаціям. Здійснює свій внесок у розвиток економіки України.

Чому клієнти обирають Eldorado

Впевненість у компанії та довіра з боку покупців виникли далеко не відразу. ELDORADO.ua вдалося завоювати повагу клієнтів завдяки своїй політиці та якості обслуговування, професійному підходу до надання послуг. Перелік товарів оновлюється в міру виходу новинок на ринки продажів, і компанія однією з перших реагує та надає їх своїм покупцям.

Для багатьох стала значущою соціальна політика, спрямована на волонтерство та допомогу ЗСУ. Така політика керівництва виокремлює мережу магазинів серед конкурентів.

За прикладом західних компаній магазин запроваджує додаткові послуги своїх покупців. Результатом стала поява своєї сервісної компанії Hitechnic. Фахівці проводять професійне встановлення та налаштування обладнання, а також надають кваліфіковану допомогу з обслуговування купленої побутової техніки та електроніки.

Зручна програма лояльності допомагає клієнтам отримувати бонуси, які можуть бути витрачені в мережі на подальші покупки. Це робить використання сервісу ще більш зручним та приємним.

Існує зручний для замовлення та ознайомлення з асортиментом сайт ELDORADO.ua. Даний сервіс дозволяє вибрати товар, перевірити його наявність на складі, ознайомитися з параметрами та цінами товару, а також оформити замовлення та доставлення в режимі онлайн у будь-який зручний час.

Eldorado.ua

0
репостів
0
репостів