Страхування онлайн: де вигідно купити поліс і оформити кредит?

Страхування міцно увірвалося в наше життя та стало його невід’ємною частиною. Страхується все: життя та здоров’я, майно, автомобілі та навіть відповідальність страхувальника перед іншими особами. Завдяки масовій диджиталізації послуг у Вас з’являється унікальна можливість отримати доступ до широкого спектра страхових продуктів, навіть не виходячи з дому! А надає цю можливість сервіс онлайн-страхування Polis.ua, де зібрані актуальні та найвигідніші пропозиції від лідерів страхового ринку України. Не втрачайте шанс швидко та зручно оформити поліс, і отримати бонуси на наступні покупки.

Страхування ще ніколи не було таким прозорим: які переваги Ви отримуєте з Polis.ua?

Досі думаєте, що страхування вигідне лише страховим компаніям? Переконайтеся у зворотному, ознайомившись з послугами онлайн-сервісу:

  1. Доступ до всіх видів страхування. ОСЦПВ, КАСКО, медичне, туристичне, майно, захист від Covid-19 – все це на одній сторінці, Вам не треба витрачати час на перегляд десятків сайтів в пошуках найкращої пропозиції.

  2. Швидкий кредит. Отримайте на картку гроші під 0,01% за 15 хвилин. Також у Вас є можливість отримати гроші під заставу авто в розмірі 800 тис. грн.

  3. Перевірка та оплата штрафів. Сумніваєтеся, чи не перевищили Ви ненароком допустиму швидкість? А може припаркувалися в недозволеному місці, надіючись, що залишитесь непоміченими? Навіть, якщо Ви не отримували постанову, перевірте наявність штрафу на сайті з наступною оплатою.

  4. Недержавна пенсія. Подбайте про гідну пенсію вже сьогодні. Підпишіть договір з недержавним пенсійним фондом, щомісяця робіть грошові внески в рамках умов договору, та гарантуйте собі забезпечене майбутнє, не покладаючись на соціальні виплати. Недержавну пенсію можна отримувати вже з 50 років.

  5. Реферальна програма. Заохочуйте друзів до придбання страхових продуктів та отримуйте відсоток з кожної успішно проведеної транзакції. Постійні клієнти регулярно отримують бонуси та беруть участь в програмі лояльності. Використовуйте ці бонуси для оплати страховки або будь-яких страхових послуг.

Співпраця з Polis.ua – це гарантія надійності та прозорості. Жодних прихованих платежів, тільки перевірені страхові агенти з бездоганною репутацією. Переходьте за посиланням https://polis.ua/uk та дізнавайтеся більше про всі переваги, які надає агрегатор страхових послуг:

  • Зручно. Заходьте на сайт будь-коли та будь-де. Потрібна лише наявність ПК, планшету чи смартфону. Усі документи, оформлені на сайті, надходять на електронну пошту та мають таку ж юридичну силу, що й паперові аналоги.

  • Швидко. Лише 10 хвилин – і поліс чи кредит вже у Вас. Забудьте про необхідність відвідування офісу компанії, витрачаючи години на перебування в нескінченних заторах. До того ж Ви можете розрахувати орієнтовну вартість послуги, скориставшись онлайн-калькулятором.

  • Безпечно. Шахрайство з боку надавачів послуг виключено, а всі транзакції проводяться через систему LuckyPay, що ретельно захищає Ваші дані від злому.

Завантажуйте додаток Polis.ua на смартфон, і залишайтеся в курсі актуальних новин ринку страхування.

0
репостів
0
репостів