Особливі можливості термальної води La Roche-Posay

З кожним роком термальна вода стає все більш популярним продуктом для догляду за шкірою та успішно конкурує з іншими косметичними засобами. Але її властивості та можливості багато у чому залежать від складу. 

uaparfums

Розглянемо особливості впливу на шкіру термальної води із джерела, розташованого у французькій провінції В'єнна. У 1928 році на її території було відкрито фармацевтичну лабораторію La Roche-Posay. Рідина з природного джерела використовувалася як самостійний продукт для лікування запаленої шкіри, а також у складі мазей та кремів, що готувалися у місцевих аптеках за рецептами лікарів. У 1975 році фармацевт Рене Левайєр заснував бренд La Roche-Posay. Але почав він не з масового виробництва, а з детального вивчення складу термальної води та ефективності її застосування у догляді за покривами (насамперед, як косметичний засіб).

Селен: особлива турбота про стан шкіри

Ретельне вивчення рідини з джерела підтвердили, що в її складі присутні корисні для шкіри мінеральні солі та мікроелементи, але головною її особливістю є висока концентрація селену. Дослідження косметичних можливостей цього елемента розпочалися лише у середині 50-х. Було науково доведено, що селен захищає від раннього старіння, відновлює пошкоджені клітини, усуває запалення та лущення. Вчені проаналізували властивості джерельної води та встановили, що її можливості значно ширші. 

Пропонуємо вам основні способи застосування цього продукту:

  • надання свіжості;
  • вмивання чутливої ​​та атопічної шкіри обличчя;
  • зняття набряклості;
  • зменшення глибини мімічних зморшків;
  • заспокоєння покривів після епіляції, гоління та деяких косметичних процедур;
  • пролонгація дії зволожувальних кремів;
  • прискорення обмінних процесів.

Дієва косметика на основі термальної води

Термальна вода сьогодні пропонується у класичній формі (як самостійний продукт), а також входить до складу косметичних засобів бренду Ля Рош Позе.

Пропонуємо вам короткий огляд деяких лінійок марки, які у каталозі цього виробника називаються гамами:

  • ANTHELIOS. Захист шкіри (високий чи помірний) від шкідливого впливу ультрафіолету. Особливо підкреслимо, що пропонуються продукти різних форм – флюїди, креми, гелі, спреї, стіки для губ. Всі засоби не мають запаху та підходять для чутливих покривів.
  • NUTRITIC. Серія живильних кремів для догляду за дуже сухою шкірою, схильною до алергічних реакцій. Ці засоби відновлюють структуру дерми, знімають лущення, забезпечують комфорт та захист від негативних зовнішніх впливів.
  • EFFACLAR. Проблемна шкіра завдає чимало клопоту – неприємний жирний блиск, схильність до запалень, чорні цятки, забиті пори. Пропозиції цієї серії успішно справляються з такими проблемами завдяки присутності у складі вітамінів групи B, саліцилової кислоти, запатентованих керамідів.
  • REDERMIC RETINOL. Антивікові засоби для чутливих покривів. Активні компоненти – ретинол та кофеїн. Пропонуються сироватки та креми, які зменшують глибину зморшок, освітлюють пігментацію, усувають набряклість.

Купити продукцію бренду La Roche-Posay можна перейшовши за посиланням https://parfums.ua/brand/la-roche-posay на сайт інтернет-магазину PARFUMS.

0
репостів
0
репостів