Ваган Симонян: Вірменський бізнес-клуб - об'єднання заради розвитку

Ваган Симонян: відгуки про бізнесмена часто описують його благодійні ініціативи

Бізнес-середовище – це не завжди суперництво і конкуренція. Одеські бізнесмени, які об'єдналися в Вірменському бізнес-клубі, точно знають, що в умовах взаємної підтримки, партнерства та обміну знаннями, бізнес розвивати набагато простіше. У ВБК підприємці знаходять нових ділових партнерів, діляться порадами і підтримують один одного в непростих ситуаціях. А головою Вірменського бізнес-клубу є підприємець з величезним досвідом – Ваган Симонян (https://fostylen.com/category/bloggery/vagan-symonian-instrumenty-rozvytku-prybutkovogo-biznesu/). Відгуки колег і партнерів описують його, як успішного бізнесмена з неперевершеними лідерськими якостями.

Вірменський бізнес-клуб - консолідація підприємців Одеси

Вірменський бізнес-клуб: принципи, завдання, можливості

В основі роботи Вірменського бізнес-клубу закладені принципи взаємовиручки і підтримки. Перебуваючи серед колег, успішних бізнесменів і впливових людей, заряджаєшся їх ентузіазмом і черпаєш натхнення для розвитку. У Armenian Business Club процвітаючі підприємці і новачки в бізнесі зростають разом, обмінюються досвідом, народжують нові ідеї.

Для того щоб постійно розвиватися і йти в ногу з часом Ваган Симонян в стінах клубу на постійній основі організовує семінари, тренінги, конференції, бізнес-форуми. Зустрічі на таких заходах дають членам клубу можливість презентувати свій бізнес-проект, знайти партнерів і організувати спільну справу.

Ваган Симонян сповнений нових планів та ідей

Ваган Симонян: соціальна активність бізнесмена

Ваган Симонян не представляє світ бізнесу у відриві від суспільства. Усе своє свідоме життя підприємець брав активну участь в соціальних і громадських проектах, займався благодійністю і сприяв розвитку улюбленої Одеси. Зараз він входить до складу правління Одеської вірменської релігійної громади, а також Благодійного фонду ім. Св. Григорія Просвітителя. Благоустрій Вірменської апостольської церкви, облаштування прилеглої до неї території, турбота про культурну спадщину, допомога нужденним, відкриття Міжнародної українсько-вірменської школи – це лише частина справ, ініціатором і спонсором яких за останній час був Ваган Симонян. Відгуки одеситів про цю людину сповнені почуття вдячності за його чуйність, турботу і увагу до проблем ближніх.

Вочевидь, попереду відомого одеського підприємця чекають нові досягнення в бізнесі і безліч добрих справ. Залишається побажати Ваганові Владиковичу рухатися в тому ж напрямку, не втрачати ентузіазму і продовжувати активну роботу з розвитку Вірменського бізнес-клубу.

0
репостів
0
репостів