Переваги апартаментів у курортній резиденції KANDINSKY Odessa Residence

Якщо вас цікавить нерухомість з якісним сервісом та високим рівнем комфорту, зверніть увагу на KANDINSKY Odessa Residence. Курортна резиденція розташована в Приморському районі Одеси, поряд з пляжем Caletón. На території передбачено ключові об’єкти інфраструктури для щоденного комфорту резидентів, відпочинку та спілкування.

Знайомство з проєктом

  • Забудовники — Perfect Group, Citex Development і SAGA Development.

  • Адреса житлового комплексу KANDINSKY: Французький бульвар, 63/65. Дорога до центра міста займає близько десяти хвилин на автівці.

  • Будинки вирізнятимуться нестандартною формою та фасадним склінням. Інтер’єр холів та коридорів підкреслюватиме авангардний стиль комплексу.

  • Передбачено SFERA living system. Завдяки управляючій компанії ATMOSFERA у резидентів не буде потреби самостійно займатися безліччю побутових питань. Зі смартфона можна буде викликати майстрів для виконання ремонту, оплачувати рахунки за комунальні послуги, стежити за прибудинковою територією.

  • Заплановано систему контролю доступу. У зонах загального користування передбачено монтаж камер відеоспостереження.

  • Працюватимуть модні шоуруми, затишні кафе, концептуальні ресторани, басейн, фітнес-клуб, beauty-салон. Малеча зможе відвідувати сучасний дитячий садок, який відкриється на території.

Апартаменти в KANDINSKY Odessa Residence

Курортна резиденція KANDINSKY Odessa Residence складатиметься з чотирьох будинків, у яких запроєктовано 978 апартаментів.

Можна придбати:

  • Однокімнатні апартаменти. Відмінний варіант для тих, хто готовий до самостійного життя. На продаж виставлено студії, де вітальня об’єднана з кухнею, а також просторіші варіанти з окремою спальнею.

  • Двокімнатні апартаменти. Оптимальна нерухомість для молодят та сімей з однією дитиною. Тут також буде комфортно бізнесменам і людям мистецтва, які прагнуть облаштувати власний кабінет або творчу майстерню.

  • Трикімнатні апартаменти. Найкраще рішення для тих, кому необхідно багато вільного простору. Можна спланувати спальню для батьків, дитячу з ігровою зоною та вітальню.

  • Дворівневі апартаменти. Нерухомість для великих сімей, зокрема й таких, які ведуть світський спосіб життя. На верхньому поверсі можна організувати особистий простір, а на нижньому — приймати гостей та влаштовувати коктейльні вечірки.

Інформацію про те, як купити апартаменти в KANDINSKY Odessa Residence, повідомлять у відділі продажів. Телефонуйте!

0
репостів
0
репостів