Ергономічні та світлі: який вигляд мають квартири у ЖК HAPPY HOUSE

Житловий комплекс HAPPY HOUSE будується поруч зі станцією метро «Берестейська». Безпечна територія, інноваційні технології, продумані планування, локації для освіти та розваг дітей — ключові переваги об'єкта.

Що відомо про ЖК HAPPY HOUSE

  • Проєкт реалізує компанія SAGA Development.

  • Поточний хід будівництва житлового комплексу HAPPY HOUSE ретельно описано на офіційній вебсторінці. На будівельному майданчику встановлено вебкамери. Пряма трансляція доступна 24/7. Регулярно оновлюються фотозвіти, які демонструють динаміку будівництва.

  • Адреса житлового комплексу — проспект Перемоги, 72. На відстані короткої прогулянки знаходиться парк «Нивки». За 20 хвилин можна дійти до Сирецького парку. Дорога до Київського зоопарку займає до 5 хвилин на авто. До Майдану Незалежності — 15 хвилин.

  • На території працюватимуть магазини товарів першої необхідності, інноваційний дитячий садок, центр розвитку дитини. Заплановано Mama Hub — простір для спілкування та дозвілля батьків.

  • Резиденти зможуть залишати авто в підземному паркінгу. У місцях загального користування буде встановлено камери відеоспостереження.

  • Мешканці отримають доступ до мобільного застосунку SFERA, у якому можна буде оплачувати комунальні рахунки, замовляти послуги клінінгу, виносити на обговорення ініціативи щодо життя будинку.

Пропозиції від забудовника

У новому житловому комплексі HAPPY HOUSE пропонуються:

  • Однокімнатні квартири (40,92–48,62 кв. м). Топовий варіант для одного мешканця, молодят або літнього подружжя. Плануваннями передбачено спальню, кухню, ванну кімнату, балкон або лоджію.

  • Двокімнатні квартири (64,76–71,95 кв. м). Ідеальна нерухомість для сімей з дітьми. Заплановано спальню, вітальню, кухню-їдальню, ванну кімнату, санвузол, балкон або лоджію. Можна придбати варіант з гардеробною.

  • Трикімнатні квартири (99,96–101,56 кв. м). Бездоганне житло для великих сімей та тих, кому необхідно вдосталь вільного простору. Є дві ізольовані спальні, ергономічна вітальня, кухня-їдальня, балкон та засклена лоджія.

Висота стель сягає 2,7 м. У всіх квартирах встановлено двокамерні енергоощадні склопакети з п’ятикамерним профілем. Передбачено протипожежні двері (клас вогнестійкості — EI 30).

Щоб дізнатися актуальні ціни та умови купівлі нерухомості у житловому комплексі HAPPY HOUSE, телефонуйте до відділу продажу. Номери телефонів шукайте на сайті проєкту.

0
репостів
0
репостів