Комфортні квартири в житловому комплексі Семицвіт

В Шевченківському районі Львова закінчується будівництво нового житлового масиву Семицвіт класу «Комфорт», який має закриту власну територію і налічує 15 багатоповерхових будинків. Світлі і просторі квартири в новобудові ЖК Семицвіт пропонуються за досить демократичними цінами, з чорновим ремонтом, встановленими лічильниками енергоресурсів, заскленими балконами, підведеними комунікаціями.

Реалізацією проекту ЖК Семицвіт займається відомий в Україні девелопер – компанія «Інтергал-Буд». Забудовник ще з 2010 року зводить гарні і надійні будинки згідно з усіма чинними нормами і стандартами, використовуючи сучасні технології, найкращі архітектурні рішення, високоякісні екологічні матеріали. Завдяки перевіреній репутації, фінансовій стабільності компанії, ви можете з упевненістю інвестувати в проекти «Інтергал-Буд».

Кому підходить житловий масив Семицвіт?

Ретельно продумане планування, передбачена внутрішня інфраструктура, гарне розташування у розвинутому і престижному районі Львова роблять цю новобудову чудовим варіантом придбання житла для молодят, сімей з дітьми, одинаків, людей похилого віку. Також в Семицвіт передбачені комерційні площі під влаштування торговельного комплексу, кафе, пекарні, салону краси, перукарні. Тому житловий масив є вигідним варіантом для бізнесу.

Переваги ЖК

До важливих переважних факторів житлового комплексу Семицвіт відносяться:

  • доступна вартість квартир;
  • наявність 1, 2, 3 кімнатних квартир та дворівневих апартаментів з різним плануванням;
  • зручна внутрішня інфраструктура (магазини, дитячий садочок, спортивні і дитячі ігрові майданчики, лаунж-зона, зелений ландшафт, місця для вигулу домашніх тварин, катання на самокатах, роликах, гіроскутерах, автопарковка);
  • наявність поряд зупинки громадського транспорту з багатьма популярними міськими маршрутами;
  • доступність важливих соціальних об’єктів (поруч знаходяться парк, школа, дитячий садочок, аптека, Краківський ринок та ін..);
  • панорамні вікна, засклені балкони, автономне опалення, лічильники енергоресурсів, чорновий ремонт для можливості одразу приступити до оздоблювальних робіт.

Від житлового масиву до центру Львова всього 5-6 хвилин їзди на автомобілі або 15-20 хвилин пішої прогулянки.

Як купити квартиру в ЖК Семицвіт від девелопера?

Перед тим, як купувати квартиру в ЖК Семицвіт, уважно ознайомтесь з всіма характеристиками проекту. Оберіть житло, яке повністю відповідає вашим побажанням, враховуючи площу, кількість кімнат, розташування на поверсі. Зв’яжіться з девелопером, щоб домовитися про огляд обраних апартаментів у зручний для вас день і час.

Не забувайте перевірити наявність документів, що регламентують права на земельну ділянку, ведення процесу будівництва. Якщо вас цікавить можливість придбання житла в новобудові з розтермінуванням або в кредит, то всі умови ви обов’язково дізнаєтесь у компанії-забудовника.

0
репостів
0
репостів