Гарні і якісні штори від студії дизайну у Львові

Штори – це не тільки занавіска на вікна, яка захищає приміщення від сонячного світла і сторонніх поглядів. Такі аксесуари є частиною стильного інтер’єру, що суттєво впливають на загальну атмосферу та можуть підвищити естетичність, забезпечити затишок, стати унікальним акцентом або навпаки, при неправильному виборі, спотворити кімнату.

Щоб купити штори у Львові в ексклюзивному стильному дизайні, високої якості та за оптимальною ціною, звертайтеся до студії «Ваш інтер’єр». Згідно з вашим замовленням професійні фахівці виконають оформлення вікон модними і функціональними шторами в квартирі, апартаментах, заміському котеджі, офісі, ресторані, кафе, готелі, гостьовому будинку та на будь-якому іншому об’єкті.

До ваших послуг досвідчені дизайнери, які створюють шедеври сучасних інтер’єрів у різних стилях – класицизм, арт-деко, хай тек, скандинавський, модерн, мінімалізм, лофт та не тільки. Ви можете замовити консультацію стиліста, розробку індивідуального дизайну штор, високоякісне пошиття та навішування штор з додатковою послугою обрання і встановлення карнизів, які відповідають вашим вимогам і побажанням.

Асортимент штор

Величезний асортимент штор, який пропонується від студії дизайну «Ваш інтер’єр», розрахований на задоволення потреб кожного клієнта. У зручний час ви можете замовити створення дизайну і виготовлення:

  • класичних, англійських, римських, австрійських, японських, штор-плісе, рулонних штор, виробів у стилях Прованс, Модерн, Лофт;
  • м’яких, твердих ламбрекенів і супутнього декору;
  • штор для різних кімнат (вітальня, ванна, кухня, столова, дитяча/підліткова, спальня, гостьова кімната, хол або лобі, коридор, бібліотека, кабінет);
  • штор для різних приміщень (квартири-студії, приватні будинки, таунхауси, офіси, салони, школи, дитячі садочки, готелі, санаторії, ресторани, тематичні кафе, тераси, альтанки);
  • нестандартних штор (скошені, панорамні трикутні, мансардні вікна, еркери, арки, лоджії, балкони).

Вироби виготовляються з різних тканин – натуральних, синтетичних, комбінованих, у різних кольорових гамах, з малюнками, візерунками, принтами, орнаментами, з декоративним оздобленням бісером та іншими елементами.

Як замовити дизайнерські штори?

Щоб замовити вироблення дизайнерських штор, достатньо зв’язатися зі студією «Ваш інтер’єр». Зазвичай процес виконання замовлення включає наступні етапи:

  1. Знайомство з фахівцем, виїзд на місто для замірів, визначення стилю;
  2. Узгодження бюджету, розробка індивідуального дизайну штор;
  3. Виробництво замовлення на власних потужностях;
  4. Монтаж, оформлення (встановлення карнизів, ролетів, навішування і розгладжування штор).

Кваліфіковані спеціалісти розкажуть, як правильно користуватися і як доглядати за новими шторами, ламбрекенами. Ви отримаєте оригінальне доповнення інтер’єру, надійний захист від ультрафіолету, сторонніх поглядів, високоякісні вироби з гарантією та за найкращими цінами.

0
репостів
0
репостів