У ЖК O2 RESIDENCE продаються трикімнатні квартири з вікновидом на сосновий ліс

Інвестуючи у трикімнатну квартиру в ЖК O2 RESIDENCE, ви обираєте гармонійне життя у сосновому лісі, за 30 хвилин на автівці від центру Києва. Об’єкт будується з особливою увагою до інноваційних технологій, як і інші комплекси SAGA Development. Для девелоперської компанії також вкрай важливі такі моменти, як безпека, якісний сервіс та максимальний комфорт резидентів.

Переваги проєкту нерухомості

Об’єкт знаходиться за 20 км від ділового центру Києва. Навколо — сосновий ліс, де можна організовувати сімейні пікніки та квести чи гуляти наодинці у пошуках нових ідей. Неподалік розташоване озеро.

На території працюватиме освітній комплекс з центром раннього розвитку, дитячим садком і школою. Передбачено ігровий клуб для дітей. У розпорядженні мешканців — власна екоферма з системою надійних теплиць та місцем для фруктових дерев.

Буде можливість організовувати «турніри» з бадмінтону, баскетболу, волейболу, тенісу чи мініфутболу. Передбачено бігові та веломаршрути, зону тренажерів просто неба та дитячі майданчики. Для відновлення, релаксу й підтримки тіла у прекрасній формі заплановано йога-студію. На зелених галявинах резиденти зможуть читати, пікнікувати, спілкуватися та насолоджуватися життям у моменті.

Мешканці отримають доступ до мобільного застосунку SFERA, за допомогою якого можна оплачувати сервісні й комунальні рахунки, переглядати трансляцію з веб-камер, встановлених на території резиденції, замовляти такі послуги, як клінінг, доставка квітів чи бронювання столика в улюбленому ресторані. Про щоденний комфорт дбатиме управляюча компанія ATMOSFERA.

Огляд нерухомості

Площа трикімнатних квартир у ЖК O2 RESIDENCE варіюється від 70,08 до 103,08 кв. м. Вікна панорамні, що сприятиме якісній інсоляції. Є можливість облаштувати як спальню з робочою зоною, так і креативну дитячу кімнату з картою світу на всю стіну, дворівневим ліжком-будинком та телескопом для споглядання зоряного неба. В одній з кімнат можна спланувати домашній кінотеатр. Простору вдосталь також для колекції книг і живопису. Передбачено вихід на лоджію, де можна читати та усамітнюватися за ноутбуком. На балконі, що межує з кухнею, буде приємно милуватися заходом сонця за коктейлем.

Інші варіанти нерухомості:

  • однокімнатні квартири (від 35,9 до 39,08 кв. м);

  • двокімнатні квартири (від 69,72 до 72,17 кв. м);

  • чотирикімнатні квартири (від 104,82 до 137,66 кв. м).

Якщо в цьому є необхідність, можна перепланувати нерухомість на етапі будівництва O2 RESIDENCE. Обирайте ідеальне для вас планування на сайті O2-residence.com.ua та телефонуйте до відділу продажів, щоб дізнатися деталі щодо актуальної вартості квадратного метра й можливих акційних пропозицій.

0
репостів
0
репостів