Гаражні ворота ALUTECH від виробника

Високотехнологічні та надійні ворота для гаражу – це запорука безпечності і комфорту для кожного об’єкту. Використовувати такі конструкції можна для облаштування приватного будинку, заміського котеджу, підземного паркінгу, інших приміщень приватного чи комерційного призначення. Якщо вам потрібні сучасні, ефективні, довговічні гаражні ворота ціна яких є доступною, то звертайтеся до STANKOR.

Скориставшись послугами цієї компанії, ви можете вже сьогодні замовити якісні ворота від такого відомого виробника, як ALUTECH. Запропоновані системи повністю відповідають чинним європейським стандартам, є максимально адаптованими до кліматичних умов України, можуть оснащуватися провідними електричними механізмами автоматизації, що підвищують звучність користувача та загальну безпечність.

Для виготовлення гаражних воріт використовуються сучасні та високоякісні матеріали – нержавіюча сталь, що запобігає появі корозійних процесів, сендвіч-панелі, наповнені ущільнювачем для забезпечення термоізоляції. Купуючи ворота для гаражу від STANKOR, ви додатково можете замовити послуги професійної установки конструкцій, з підключенням та тестуванням систем автоматики.

Які гаражні ворота пропонує STANKOR?

Щоб задовольнити потреби всіх клієнтів, STANKOR пропонує гаражні ворота з можливістю обрати:

  • потрібний розмір стулки (в межах 3900х2500 мм);
  • відповідний до ваших потреб тип керування (ручний, автоматичний);
  • висоту перемички до 750 мм;
  • облаштування додаткового входу до гаражу;
  • колір сендвич-панелей без необхідності внесення доплати;
  • тип пружини (торсійні, розтягувальні).

Також на вибір пропонуються популярні моделі автоматики і аксесуарів ALUTECH, розроблених спеціально для гаражних воріт. Ви можете замовити електроприводи:

  • для стулки різного розміру, ваги і площі;
  • повністю автоматичні або напівавтоматичні;
  • з розширеною функціональністю (самоблокування стулки при закритті, виявлення перешкод зі зворотнім ходом, регулювання швидкості, інтеграція з акумуляторними батареями, ручне аварійне відкриття при відсутності електроживлення);
  • швидкісні, розраховані на високу інтенсивність експлуатації;
  • з можливістю установки сигнальної лампи.

Ціна на гаражні ворота

Після того, як ви залишите заявку на виготовлення гаражних воріт в STANKOR, ви отримаєте повний розрахунок вартості. Ціна конструкцій буде залежати від розмірів, комплектації автоматичною системою обраної моделі, необхідності облаштування додаткового входу. На виготовлення воріт знадобиться не більше 10 робочих днів.

Замовити гаражні ворота з установкою

Вже сьогодні ви можете замовити секційні гаражні ворота ALUTECH за ціною від виробника. Для цього достатньо звернутися в компанію STANKOR. Доставка воріт на об’єкт є безкоштовною. Установка виконується професійними спеціалістами, а на змонтовані конструкції, включаючи інтеграцію автоматики, надається офіційна гарантія.

0
репостів
0
репостів