Прикраси від “Sovajewels” – завжди доречні

Сережки від “Sovajewels” Ювелірні прикраси на будь-який смак з білого, червоного та жовтого золота можна віднайти у магазині “Sovajewels”. Речі вирізняє поєднання стильного дизайну та вишуканості. У магазині представлені прикраси відомих закордонних та вітчизняних брендів. Відтак кожен зможе підібрати тут саме той виріб, який найкраще пасує та підходить за вартістю.

Сережки – незмінно модні

Від розмаїття сережок важко не розгубитися. Цей ювелірний виріб можна підібрати, зважаючи на ціну й матеріал прикраси. До прикладу, золоті сережки не виходять з моди та завжди виглядають шляхетно. Прикраси з білого золота – стильні та поєднуються з будь-яким вбранням. При виборі сережок варто зважати і на їхню форму.

  • Протяжки. Такі сережки зручні тим, що не мають застібки, а отож їхня господарка ніколи не відчує жодної незручності. До того ж простота таких сережок може бути поєднана з вишуканістю використаних коштовних вставок.
  • Кільця. Сережки такої класичної форми особливо вдало підкреслюють обриси шиї.
  • Кафи. Сережки охоплюють не лише мочку, а й все вухо. З такими прикрасами неможливо залишитися непоміченою.
  • Гвоздики. Вирізняються компромісною ціною, стриманим декором та особливо личать дівчатам.

Браслети – найжіночніша прикраса

Годі собі й уявити, наскільки різними можуть бути браслети. “Sovajewels” пропонує прикраси з різних видів золота та вставками з коштовним камінням, у формі ланцюжку та декоровані оригінальними фігурками.

Тих, хто цінує стриманість, потішать браслети-шнурки- поєднання синтетичної тканини та вставок з коштовного металу.

Кольє – вишуканий аксесуар

Кольє – прикраса для дісно важливих подій. Цей аксесуар найкраще підійде до випадків, коли треба мати бездоганний вигляд. Прикраса має унікальну здатність приховувати недоліки та привертати увагу оточуючих.

“Sovajewels” пропонує кольє як для офісного стилю, так і для коктейльних вечірок. У асортименті є прикраси з геометричними фігурами, написами, анімалістичними символами. Розкішно виглядають і кольє, оздоблені діамантами.

Перстні – на всі випадки життя

У “Sovajewels” вражаючий асортимент перстнів, зокрема, і каблучок. Ця унікальна прикраса, яка слугує ще й для позначення статусу та символізує безкінечність кохання. Масивні й вишукані обручки з білого та жовтого золота, прості класичні або із незвичним дизайном стануть у нагоді тим, хто вирішив скріпити стосунки шлюбом.

У магазині також можна обрати перстні, оздоблені діамантами, фіанітами, перлами та керамікою.

Брошки й шпильки – родзинки образу

Шпильки та брошки – невеличкі деталі гардеробу, здатні додати шарму навіть стриманому образу. Такі аксесуари прекрасно поєднуються з діловими костюмами, а також можуть використовуватися як застібка для шарфа.

Підвіски – доречне доповнення до гардеробу

У формі квітки, ангела, серця, геометричних фігур, пласкі й об’ємні – “Sovajewels” пропонує різні, але незмінно вишукані підвіски. Окрім того, християни зможуть обрати й підвіски у формі хрестиків. Зокрема, й інкрустовані коштовним камінням. Наприклад, топазом.

Магазини “Sovajewels” є у Києві, Дніпрі, Одесі, Львові, Харкові, Миколаєві та Івано-Франківську. Замовивши прикраси он-лайн, є можливість розрахуватися різними способами: готівкою, карткою або за допомогою грошового переказу. 

0
репостів
0
репостів