Клініка MEDIKOM представила новий сайт

Київська мережа медичних центрів МЕДІКОМ запустила оновлений дизайн десктопної і мобільної версії сайту. Новий інтерфейс сайту обіцяє бути швидшим і багато в чому спростити пацієнтам клініки пошук інформації про лікарів і послуги, а також зв'язок з колл-центром медичного закладу.

Особливості нового сайту клініки:

  • Сучасний дизайн

  • Зручна структура сторінок

  • Нова навігація

  • Розширений опис на сторінках профілів лікарів і послуг

  • Фокусування на головні елементи конверсій

  • Висока швидкість завантаження

Сучасний дизайн

Відвідавши офіційний сайт клініки МЕДІКОМ, відгуки про який вже почали з'являтися в мережі, можна побачити: ресурс зберіг корпоративні кольори клініки, але став більш лаконічним і сучасним.

Старий дизайн головної сторінки сайту клініки

Новий дизайн головної сторінки сайту клініки

Покращення юзабіліті і розширення описів

Помітно, що в новому дизайні сайту акцент був зроблений на інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Його здатність бути зрозумілим, простим у використанні та привабливим для користувачів. Завдяки цьому була реалізована функціональність, якої не вистачало старій версії. Одне з нововведень, яке багато в чому полегшить життя користувачам сайта, - оновлена ​​логіка основної навігації і управління по розділах. Тепер на пошук потрібних послуг або фахівців не потрібно витрачати багато часу!

Навігація на Головній сторінці сайту (новий дизайн)

Навігація на сторінці послуги (новий дизайн)

Стало набагато простіше знайти відгуки про клініку, лікарів і окремі послуги, які надає медична мережа. Відтепер відгуки доступні як на Головній, так і на інших сторінках сайту. Крім того, клієнти клініки тепер можуть дізнатися більше про лікування, яке призначив лікар. У новому дизайні сайту з'явилися докладні описи напрямків роботи підрозділів МЕДІКОМ і кожної послуги, що надається.

Швидкість завантаження сторінок

Сайт з новим дизайном не тільки змінився зовні, але і став швидкісним. Швидкість завантаження сторінок збільшилася в рази. Якщо в старій версії оцінка швидкості завантаження для мобільних і комп'ютерів була - 39, то показники нової версії обійшли її більш, ніж в 2 рази. Оцінка швидкості завантаження сайту на мобільних пристроях - 83, на комп'ютерах - 99.

Показники швидкості завантаження сторінок старої версії сайту

Показники швидкості завантаження сторінок нового сайту (для мобільних)

Показники швидкості завантаження сторінок нового сайту (для комп'ютерів)

Фокусування на головні елементи конверсій

Розробники сконцентрували увагу на основних елементах конверсій, щоб користувач ефективніше взаємодіяв з сайтом і швидше міг записатися на прийом або отримати консультацію.

Стара версія сайту клініки

Можливості нового дизайну сайту клініки

Інформація для довідки:

1) Досвід роботи 27 років, за які клініка побудувала репутацію і заслужила довіру людей. Основою для цього стали професіоналізм і самовіддача персоналу, який дає пацієнтам головне - шанс на здорове життя.

2) Профіль послуг:

  • комплексні програми CHECK-UP;

  • програми медичних оглядів (для різновікових груп);

  • медичний огляд для отримання імміграційних ВІЗ в Сполучені Штати Америки (клініка пройшла суворі перевірки представниками уряду і Центру по контролю і профілактики захворювань США);

  • послуги терапевтичного та хірургічного стаціонару;

  • виклик лікаря додому;

  • програми ведення вагітності;

  • грамотні консультації лікарів вузької спеціалізації;

  • якісна вакцинація (в т.ч. і для людей, які їдуть на відпочинок або у відрядження в екзотичні країни) тощо.

3) Кожен підрозділ клініки оснащено якісною медичною апаратурою (в т.ч. анестезіологічним обладнанням експертного рівня).

Нагадаємо, що в 2020 році буде відкрито нову філію клініки МЕДІКОМ, площею 7000 м2. Вона буде розташована в північній частині Києва на правому березі Дніпра за адресою: Оболонський район, Оболонська набережна-9.

0
репостів
0
репостів