Стильні килими на будь-який смак

Килими різних форм, розмірів, кольорів багато сторіч не втрачають актуальності і постійно використовуються для створення красивих, затишних інтер’єрів. Сучасні дизайнери обирають такі покриття для підлоги в якості декоративних елементів, якими вдало прикрашають кімнати і приміщення будь-якого призначення, стилістичного оформлення.

Завдяки наявності багатого асортименту від перевірених виробників, купити килим в нашому спеціалізованому інтернет магазині Allcarpets ви можете з урахуванням всіх побажань і потреб, у класичному чи модерновому стилі, будь-якого розміру, форми, кольорового забарвлення або з принтом, ексклюзивним візерунком. Ціна виробів залежить від матеріалу, якості, інших складників створення.

Які килими можна купити в All carpets?

Щоб задовольняти потреби кожного нашого клієнта ми пропонуємо широкий вибір килимів від виробників з Бельгії, Греції, Туреччини, Єгипту, Нової Зеландії, Ірану, Китаю, Молдови, Індії, Польщі, України. Скориставшись нашим онлайн каталогом, ви можете купити килим:

· високої якості;

· в оригінальному виконанні;

· для приміщення будь-якого призначення.

На вибір пропонуються красиві, екологічні, зручні у використанні килими:

· Shaggy;

· безворсові;

· синтетичні;

· віскозні;

· вовняні;

· бавовняні;

· акрилові;

· ручної роботи.

Також ви можете обрати і замовити дитячі килими з відповідним стилістичним виконанням, килими-картини, гобелени або навіть шкури. Додатково ми пропонуємо килимки для ванної кімнати, придверні килимки, вироблені з матеріалів, стійких до вологи, забруднень.

Асортимент, який представлений в All carpets, дозволяє обрати килим для офісу, ресторану, готелю, котеджу, приватного будинку, квартири. Серед вагомих переваг виробів слід відзначити:

· гарантовану якість матеріалів;

· зовнішню привабливість;

· стійкість до негативного впливу зовнішніх факторів (в більшості випадків);

· екологічність, безпечність для людини, навколишнього оточення;

· наявність великого розмаїття яскравих кольорів, красивих візерунків, принтів, малюнків;

· можливість вибору потрібного розміру, форми (овальна, кругла, прямокутна).

Що враховувати при замовленні килиму?

Перш за все вам потрібно визначитися з тим, для якого приміщення потрібен килим – для дитячої кімнати чи в спальню, в залу або на кухню, для прикрашання вашого офісу чи в готельні номери. Перед тим, як купити килим в нашому інтернет магазині All carpets, додатково враховуйте наступні нюанси:

· матеріал, з якого створено виріб (синтетика, натуральний текстиль, комбінований);

· показник щільності, висота ворсу, безворсовий;

· форма;

· розмір;

· стиль виконання (вінтаж, класика, модерн, національні мотиви);

· складність догляду;

· ціна.

Якщо зробити вибір самостійно ви не можете, то пропонуємо зв’язатися з нашими менеджерами, щоб отримати професійну консультацію або допомогу. Ми неодмінно допоможемо замовити виріб у стильному дизайні, з потрібними вам властивостями, за доступною ціною.

0
репостів
0
репостів