Відкрий секрети сучасного університету в старому місті Кракова!

Сучасна будівля з червоної цегли і скла на березі річки Вісла, з великою парковкою і неонової вивіскою - ні, це не опис торгового центру в Польщі. Це Академія Моджевського в Кракові - місце, де збуваються мрії студентів. Адже тут можна не тільки вчитися, а й рухатися до майбутнього, яке показують в звичайних американських фільмах.

Краківська Академія була побудована тільки в 2000 році, але вже стала популярним недержавним ВНЗ не тільки для поляків, а й для абітурієнтів з України. Студентам пропонують не тільки сучасне обладнання і аудиторії, але ще і можливість проявити себе.

Ось кілька пунктів, які виділяють Краківську Академію серед інших:

  • студентам надається можливість стати частиною університету не тільки в ролі учня, можна спробувати себе в ролі члена студентської ради або редактора університетської газети. А також стати частиною спеціального університетського радіо чи телебачення;
  • студенти можуть бути членами різних наукових гуртків, де можна знайти цікавих співрозмовників. ООН, релігія, економіка - безліч тем і людей з однаковими інтересами;
  • ті, хто люблять співати, можуть записатися в хор, який їздить з виступами від університету, а для танцюристів є клуб сучасного танцю;
  • для студентів є кілька спортивних гуртків: волейбол, баскетбол, стрілянина, верхова їзда;
  • можливість взяти участь в програмі обміну студентами, яка дозволяє учням Краківської Академії поїхати вчитися в будь-яку іншу країну, яка бере участь в програмі.

Краківська Академія Моджевського дозволяє не тільки вдосконалювати свої знання в обраній сфері, а й розвиватися, рухатися вперед. Завдяки тому, що навчання розбавлене різними гуртками, процес виходить не нудним і пізнавальним.

Швидко, зручно та надійно

В Університеті Моджевського є можливість індивідуального навчання, якщо студент працює повний робочий день. Ця опція дуже зручна, так як є можливість поєднувати роботу і навчання без шкоди ні для одного, ні для другого. Якщо студент працює за фахом, то ця робота потім може бути врахована в практику, що теж дуже зручно.

Університет має лише 6 факультетів, але це дає змогу обрати щось своє і не загубитися.

  • право, адміністрація і міжнародні відносини
  • психологія та гуманітарні науки
  • управління та громадські зв’язки
  • наука про безпеку
  • архітектура та мистецтво
  • медицина та медичні науки

Якщо ви вже визначилися з університетом, але ще думаєте щодо факультету або спеціальності, для вас є чудове рішення. Slavic Languages Center стане вашою паличкою виручалочкою в цій справі. Все, що вам потрібно зробити - це записатися на безкоштовну консультацію, а щодо всього іншого можете не турбуватися. Slavic Languages Center - це швидко, зручно і надійно.

0
репостів
0
репостів