Вплив ліків Антарес при лікуванні хвороб серця

Автор 26 червня 2020, 00:18
Вплив ліків Антарес при лікуванні хвороб серця На правах реклами

Антарес – оригінальний препарат українського виробництва

Для комплексного лікування ішемічної хвороби серця, що зберігає високі темпи зростання серед населення, використовуються різні лікарські засоби. Одним з нових і високоефективних є Антарес – оригінальна розробка української фармацевтичної компанії «Артеріум». Препарат, створений командою кваліфікованих фахівців, відноситься до кардіологічної групи. Завдяки особливим фармакологічним властивостям, він успішно себе зарекомендував в лікуванні серцево-судинних захворювань.

Ліки випускаються у вигляді круглих і плоских білих таблеток, а також у вигляді розчину для ін'єкцій. Їх унікальна хімічна формула розроблена на основі морфолінієвої солі тіазотної кислоти в оптимальній концентрації, яка довела свою ефективність. Додатково склад збагачений картопляним крохмалем, повідоном, цукор-пудрою, мікрокристалічною целюлозою і стеаратом кальцію. Ретельно підібрані речовини зумовили виняткові фармакологічні властивості Антареса для комплексного лікування поширених захворювань, серед яких:

  • стенокардія,

  • серцеві аритмії,

  • інфаркт міокарда,

  • постінфарктний кардіосклероз.

Вплив ліків на організм

В молекулі діючої речовини – морфолінієвій солі тіазотної кислоти – міститься тіол сірки і третинний азот. Це зумовило окислювально-відновні властивості, а також здатність зв'язувати надлишок іонів водню для активізації антиоксидантної системи. Речовина слабо зв'язується білками плазми, накопичуючись в ниркової тканини, тканинах серця, селезінки і товстого кишечника. Доведено її благотворний вплив на біохімічні процеси в серці та судинах. Морфолінієва сіль тіазотної кислоти виявляє протиішемічну, антиоксидантну, мембраностабілізуючу та імуномодулюючу дію. Тим самим блокує окислювальний стрес не тільки на початкових етапах, а і в розгорнутій стадії:

  • в ішемізованих ділянках міокарда сповільнюються процеси окислення ліпідів,

  • зменшується чутливість міокарда до катехоламінів,

  • зменшується і стабілізується відповідно ішемія міокарда та зона некрозу,

  • запобігається прогресивне пригнічення скорочувальної функції серця.

Засіб застосовується тільки після консультації з лікарем. Його не призначають при підвищеній чутливості до будь-якої речовини зі складу, при гострій нирковій недостатності, до 18 років, вагітним і годуючим жінкам. При розумному прийомі ліків в комплексній терапії пацієнтів, які страждають на ішемічну хворобу серця, збільшується витривалість до фізичного навантаження. Крім того, удвічі скорочується кількість нападів стенокардії і зменшується потреба в нітратах, які використовуються для їх купірування.

Останнє редагування 26 червня 2020, 00:23
0
репостів
0
репостів