Понеділок, 25 березня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Житель Славути став жертвою шахраїв, купуючи товар в інтернеті. Минулої доби до поліції Шепетівщини надійшло звернення від потерпілого, якого ошукали шахраї на більш ніж 16 тисяч гривень.

Дітям загиблих захисників вручили кулони-обереги «Батьківське серце»
Розділ Події

22 березня велика зала Палацу культури у Нетішині була оповита атмосферою гордості та водночас несамовитим смутком… Синів і доньок, вдов, матерів та батьків загиблих Захисників, представників міської влади, громадськості зібрала цього дня подія присвячена дітям загиблих воїнів Нетішинської міської територіальної громади... Це спроба хоч на деякий час розділити з ними горе втрати... Сказати кожному з них, що про їхніх батьків – відважних та сміливих Воїнів пам’ятають…

Внаслідок масованої ракетної атаки, що відбулась 22.03.2024 року, електромережі Хмельниччини працюють в аварійному режимі. Енергетики фіксують суттєвий зріст навантаження на електромережі. Якщо ситуація й далі йтиме таким чином і споживачі не зменшать обсяг споживання електричної енергії – будуть запроваджені мережеві обмеження.

Шепетівчани здобули нагороди чемпіонату Хмельницької області з важкої атлетики
Розділ Спорт

23 березня 2024 року у місті Городок відбувся чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед дорослих. До участі у чемпіонаті було заявлено понад 110 спортсменів з різних куточків Хмельницької області.

Сьогодні комунальники цілий день прибирають стихійні сміттєзвалища. А в міського голови Шепетівки виникає подив і нерозуміння. Сміттєві баки тепер буквально на кожному кроці, з приватного сектору сміття вивозили від кожного приватного будинку.

Шепетівчани отримали 2 перших місця на конкурсі ансамблів та оркестрів духових інструментів
Розділ Культура

Нещодавно на Хмельниччині відбувся обласний огляд-конкурс ансамблів та оркестрів духових інструментів.  Про це розпровіли у Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури і мистецтва, який й організував конкурс.

Мешканці Хмельниччини свідомо та раціонально використовували електроенергію на вихідних – це дало змогу уникнути відключень. У будні ж дні обсяги споживання електроенергії суттєво зростають. Про це повідомили у Хмельницькобленерго. 

21 березня, близько 17-ї години, у місті Полонне Шепетівського району офіцер громади Вадим Король зупинив автомобіль марки ВАЗ-2106, яким керував 46-річний громадянин. Під час спілкування з водієм, з'ясувалось, що у останнього відсутні документи на право керування транспортним засобом.

У Славуті поліцейські виявили водія, який вдруге за рік сів за кермо у стані сп’яніння. 1 січня цього року патрульні документували 35-річного жителя м. Славута за нетверезе кермування. Проте чоловік не зробив висновків з цього негативного досвіду та вдруге грубо порушив правила дорожнього руху.

Верховна Рада України увосьме ухвалила продовження воєнного стану та загальної мобілізації ще на 90 діб – до 13 травня 2024 року. У цей період всі чоловіки призовного віку, які за рішенням військово-лікарської комісії визнані придатними до військової служби, можуть отримати мобілізаційне розпорядження. 

0
репостів
0
репостів