Четвер, 31 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА підвела останні підсумки захворюваності на COVID-19 та повідомила, що з 2 січня і надалі інформація щодо ситуації з COVID-19 за добу буде подаватися вранці наступного дня. 1 січня інформування не буде.

30 грудня 2020 року в рамках Всеукраїнського проєкту «Батьківське серце» у конференцзалі Судилківської сільської ради від­бу­ла­ся пам’ятна подія - вша­ну­ван­ня пам’яті за­гиб­лого ге­ро­я ро­сій­сько-ук­ра­їнсь­кої вій­ни Скотенюка Руслана Дмитровича та вручення синові загиблого захисника Роману сріб­ної відзнаки – кулона «Бать­ківсь­ке сер­це».

У Михайлючці рятували будинок від вогню, де знаходилась травмована власниця
Розділ Події

31 грудня о 09:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с.Михайлючка Шепетівського району виникла пожежа в житловому будинку.

У середу, 30 грудня, в малому залі Шепетівської міської ради відбулась зустріч з головами квартальних комітетів нашого міста.

Вчора, близько 20:00, на автодорозі «Городище — Рівне — Старокостянтинів», поблизу села Кам’янка Славутського району, 25-річний житель Острозького району Рівненської області, керуючи автомобілем «KIA», допустив наїзд на 52-річного велосипедиста, жителя с. Цвітоха. 

У Судилкові ледь не згорів сінник
Розділ Події

30 грудня о 19:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сінника в с.Судилків.

0
репостів
0
репостів