Pin-Up Ukraine: Підтримка постраждалих від російської агресії

Для того, щоб допомогти постраждалим від війни, потрібно щось робити. Pin-Up Ukraine не залишила це осторонь та закликала український бізнес долучитись до допомоги уряду країни словом і ділом, протистоячи російським окупантам. Компанія закликала до дії, оскільки благодійний фонд Pin-Up Foundation активізував свою діяльність негайно після повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Які саме дії та як допомогти жертвам російської агресії сьогодні?

Гуманітарна допомога мешканцям Костянтинівки

Як і інші українські компанії, благодійні фонди та громадські організації, Pin-Up Ukraine реагує на запити місцевої влади та приватних осіб, які потребують термінової гуманітарної чи соціальної допомоги після повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Тому що вчасно нараховані в держбюджет Pin up податки не є єдиним можливим способом допомоги уряду країни, нехай ця стаття витрат відіграє важливу роль у протидії російським окупантам.

Гуманітарний проект, спрямований на допомогу жителям Костянтинівки в Донецькій області, яка знаходиться в зоні активних бойових дій, є самостійною ініціативою Pin Up казино. Він був запущений у співпраці з ГО "Жіноча ініціатива Донбасу", ГО "Порядок" та Донецькою обласною військово-цивільною адміністрацією, які і координували роботу фонду.

У рамках гуманітарної ініціативи, що передбачає допомогу жертвам російської агресії в Костянтинівці, було виділено 2,8 млн грн. На цю суму вдалося закупити 22 тонни гуманітарної допомоги. Під гуманітарною допомогою розуміються не лише продукти харчування та життєво необхідна продукція, а й медикаменти.

Гуманітарна допомога українським сім'ям в Запорізькій та Миколаївській областях

Загалом компанії вдалося закупити близько 40 тонн гуманітарної допомоги. Продукти харчування та необхідні товари були направлені мешканцям Первомайського району. Pin-Up Foundation допомагає також українським сім'ям, які постраждали від вторгнення Росії на територію суверенної України в Запорізькій області. 

Всі Пін Ап податки сплачуються вчасно. Внутрішньо переміщені люди отримали необхідну гуманітарну допомогу. Це стосується 300 сімей, які були змушені покинути свої будинки, щоб вижити, оскільки їхні міста, села, селища опинилися в зоні активних бойових дій.

Pin-Up (ліцензія від 21.04.21) виділила близько 680 тис. грн на реалізацію гуманітарного проекту в Запорізькій області. Це знову ж таки стало можливим завдяки сприянню адміністрації Комишсько-Зорянської територіальної громади. Ця адміністрація допомогла передати гуманітарну допомогу тим переселенцям, які дійсно в ній потребують. Це продукти харчування та засоби гігієни. Кожна благодійна ініціатива спрямована на об'єднання людей в країні та за її межами у їхньому бажанні допомогти Україні.

0
репостів
0
репостів