Кредити без дзвінків – як і де взяти в борг, щоб не сповістили родину

Мікрофінансові організації – гарна альтернатива банківським установам. Тут позики населенню видають в дистанційному режимі. Більш того, для отримання коштів не потрібно збирати купу документів, яку з вас в обов'язковому режимі запросять в банку. МФО видають кредити на картку без дзвінків, залогу та наявності поручителів. Ніякої паперової тяганини – гроші надійдуть на вашу банківську картку протягом максимум пів години.

Громадяни України досить часто користуються такою пропозицією, бо ж кожен може опинитися у такій ситуації, коли певна сума потрібна терміново, і на довгі перемовини з банком просто немає часу.

Dinero

Чому люди не хочуть дзвінків

Ситуації бувають різні, та жодна людина не хоче опинитися в незручному становищі. Не кожен бажає розповідати про скрутні обставини навіть найближчім родичам, а дзвінок співробітника банку, що бажає впевнитися у платоспроможності потенційного клієнта, може поставити під загрозу теплі стосунки в родині.

Крім того, менеджери банків часто дзвонять і до місця працевлаштування майбутнього клієнта. Робиться це для того, щоб підтвердити місце роботи та з'ясувати якомога більше відомостей про позичальника. Це також не дуже добре для будь-якої людини, бо чутки розносяться швидко, і через певний час навіть сторожовий пес у будці охорони буде в курсі про стан речей. Погодьтеся, це не дуже приємно.

Як і кому схвалюють кредити без дзвінків

Робота будь-якого українського сервісу онлайн-кредитування будується на алгоритмі скорингових програм – об'єктивному механізмі, робота якого виключає з ланцюжка людський фактор. Як це працює? Автоматичне обладнання перевіряє дані, внесені клієнтом до анкети, на відповідність наданої інформації відомостям податкової служби, паспортного столу, кредитного бюро та інших організацій. Тому, при заповненні анкети на сайті, слід уважно перевіряти внесені дані, бо навіть найменша помилка в імені або номері документа може стати причиною відмови. Насправді це не надто складно, але потребує певної уваги з вашого боку.

Мікрофінансові організації майже нікому не відмовляють в отриманні грошей. Тут не звертають уваги на кредитний рейтинг, офіційність працевлаштування або погану кредитну історію. Неважливий також і вік позичальника. Ось перелік клієнтів, що є небажаними для банків і яких радо зустрічають МФО:

  • студенти ВНЗ або коледжів, що досягли повноліття;

  • пенсіонери до 75 років;

  • матусі в декретній відпустці або ті, що залишаються вдома для догляду за дитиною;

  • домогосподарки;

  • громадяни України, що не мають офіційного місця роботи;

  • особи, що мають негативну кредитну історію.

Про тих, хто працює офіційно і може будь-коли підтвердити наявність постійного доходу годі і говорити. Як бачите, отримати онлайн-позику без поручителів та небажаних дзвінків може практично кожен. Для цього навіть не потрібно багато документів – достатньо паспорта, пластикової карти, емітованої будь-яким банком України, та ідентифікаційного номера платника податків.

0
репостів
0
репостів