Переваги мінітрактора та для яких видів робіт знадобиться?

kubota gl 19 48205498851214Важrо уявити сучасного фермера без спецтехніки для ведення господарства, однак не завжди для нього стає у пригоді великогабаритна техніка. Як для звичайного господаря, так і для невеликого фермерського підприємства чи агрофірми стануть у пригоді компактні та практичні японські міні-трактори Kubota, які вважаються багатофункціональною універсальною технікою, в тому числі і у сільському господарстві.

Чому мінітрактор?

Такий вид техніки став чудовим аналогом великогабаритних тракторів, які повсякчас використовували у польових роботах. Їх доцільно використовувати на невеликих земельних ділянках ,а також для різноманітних комунальних робіт. Крім того, його використовують для транспортування вантажів, а також для робіт із застосуванням стаціонарних агрегатів і установок з приводом від ВВП (вал відбору потужності).

Головна перевага - зменшення ручної роботи та збільшення продуктивності, особливо у сільському господарстві. До того ж, такі трактори здатні виконувати практично всі ті задачі, що і стандартні, але на менших територіях.

Що здатен виконувати мінітрактор?

В багатьох може складатись хибна думка, що невеликі розміри мінітрактора обмежують його у виконанні різного роду задач. Насправді, такий помічник здатен виконувати:

  • орання, боронування грунту;
  • культивування;
  • внесення мінеральних добрив;
  • скошування трави та заготовка сіна;
  • прибирання з території снігу, сміття;
  • засипку ям, траншей;
  • обробку культур між рядами;
  • транспортування вантажу;
  • інші роботи з можливістю встановлення навісного обладнання.

Переваги альтернативної техніки

Купівля мінітрактору може бути вигідною на невеликих господарствах, де придбання великогабаритної техніки буде недоцільним. Разом із тим, він має свої переваги до яких відносять: економія ресурсів часу та коштів, швидка окупність, багатофункціональність, оснащення широким спектром додаткового обладнання, зменшення ручної роботи, висока продуктивність

Так, японські мінітрактори, наприклад Kubota, які реалізовує на ринку України фірма Tотус-Aвто відрізняються найкращою пристосованістю саме для сільськогосподарських робіт - садівництва, тваринництва та овочівництва. Тож за якість, надійність та потужність такої техніки можна не турбуватись.

Таким чином, продаж міні-тракторів є справжньою знахідкою для фермерів-початківців, адже вони здатні виконувати цілий спектр робіт, економлять ресурси та є достатньо надійними помічниками. До того ж, у них є можливість підключення навісного обладнання.

0
репостів
0
репостів