Що потрібно для надійного захисту оселі від грабіжників?

92 main 1280x720Проникнення крадіїв до власного будинку завжди супроводжується стресом та матеріальними збитками. За статистикою, грабіжники не гребують проникненням навіть у ті будинки та квартири, які можуть не мати для них великої поживи. Тому обережність та захист власного простору - неодмінна складова спокійного проживання для збереження майна, рідних від несанкціонованих дії сторонніх осіб. На що варто звернути увагу у власній оселі, щоб зробити її надійнішою і що використовувати для її захисту, читайте далі.

Альтернативний захист та технічні засоби

Звичайно, можна одразу потурбуватися про охоронну сигналізаціюь від тут, однак спершу варто звернути увагу на:

  • якість вхідних дверей та встановлених замків. Найбільш захищеними й сучасними вважають сувальдні замки з кодовою системою у дверях з броні, це значно ускладнить проникнення у дім та дасть додатковий час до приїзду правоохоронців;
  • безпечність вікон, адже 50% усіх проникнень припадають якраз через них. Більш надійним варіантом буде встановлення кованих решіток або ж ролетів, однак можна встановити й спеціальні замки на пластикові вікна. Навряд чи грабіжник ризикне створювати додатковий шум, розбиваючи вікно оселі;
  • встановлення прихованих камер, які можуть фіксувати хто і коли зазіхає на майно власника. Найбільш ефективним вважають їх встановлення разом з охоронною сигналізацією. Тоді зображення одразу потрапляє до оперативної служби охорони.

Крім того, грабіжників відлякує наявність собаки в оселі, яка може гавкати та на її звук будуть реагувати, наприклад, сусіди. Деякі власники встановлюють муляжі камер або ж наклеюють повідомлення про те, що майно знаходиться під охороною, однак на професійних грабіжників такі способи мало впливають. Скоріше це розраховано на грабіжників-початківців з метою залякування.

Чому охоронні сигналізації найбільш ефективні?

Сучасні охоронні системи магазину SecurityStore відрізняються надійністю та швидкістю реагування на несанкціоновані проникнення. Так, вони можуть включати різні високоточні датчики реагування:

  • руху;
  • диму та протікання;
  • розбиття скла;
  • відкривання вхідних дверей.

Одна система здатна забезпечити захист усієї оселі та швидко, за долі секунд, передавати сигнал на центральний пульт охорони. Системи можуть мати у своєму складі: брелок для кишень, спеціальну тривожну кнопку, сирену, хаб та клавіатуру.

Крім грабежу, такі системи здатні реагувати на пожежу в будинку або протікання, працювати через дроти або ж автономно. Незалежність від провідної системи дає можливість розмістити компоненти у будь-якому місці, єдиний мінус - необхідно стежити за станом акумуляторів та вчасно заряджати компоненти сигналізації. Крім того, якщо необхідно додатково придбати та встановити датчики, то це можна зробити без заміни всієї системи.

Отож, найбільш ефективним методом захисту оселі однозначно є охоронна сигналізація з виходом на центральний пульт управління. Це дасть змогу не тільки вчасно зафіксувати факт проникнення грабіжників, а й відреагувати групі реагування задля затримання зловмисників та захисту життя та цінних речей власників будинку.

0
репостів
0
репостів