Доступне кредитування з негативною кредитною історією

fcfb6c66f60d0175bfcadf120e05e1a0f2c395daБувають в житті такі ситуації, коли не завжди вдається вчасно провести оплату позики. Відтермінування проплати або несвоєчасне погашення кредиту можуть погано позначитися на кредитній історії будь-якого українця. Як результат - особам з негативною історією банки не поспішають надавати займи, однак отримати кредит з поганою кредитною історією все ж реально. Як і де читайте далі.

Чи можна поліпшити кредитну історію?

Беручи кредит, кожен клієнт банку підписує договір та зобов'язання вчасно сплачувати боргові зобов'язання. Однак, є фактори, на які ми не можемо впливати - різні непередбачувані ситуації, які банка як фінансову установу не хвилюють. Тож, Бюро кредитних історій може помістити недобросовісного клієнта фінустанови у перелік ненадійних осіб, які потрапляють до бази з повною інформацією своїх несплат, проступків та протермінувань.

Якщо клієнт щоразу намагається безуспішно взяти позику, то варто подати запит до Бюро, щоб дізнатися причину відмов та свою кредитну репутацію. Виправити свою негативну історію можливо з допомогою:

  • оскарження з виправленням неточностей та помилок кредитором та подальшою зміною відомостей до БКІ;
  • не брати довгий час кредити, адже історія по кредитах зберігається певний період, а отже з часом негативна історія просто зникне з бази БКІ;
  • користуватися кредитною картою та вчасно погашати займи або ж користуватися мікрозаймами на невеликі суми, вчасно їх погашаючи;
  • вчасне повернення боргів зможе покращити історію, головне пам'ятати, що стан можна як покращити, так і погіршити.

Також не варто брати декілька кредитів одночасно, адже це може потягнути за собою спад клієнтського кредитного рейтингу.

Де взяти кредит з поганою кредитною історією?

Завдяки мікрокредитуванню особи навіть з поганою кредитною історією можуть розраховувати на позику. Так, організація SOS CREDIT пропонує позику клієнтам старше 18 років на суму від 500 гривень. Максимальна сума кредитування - 15 тисяч гривень під 3%. Якщо клієнт вперше працює з компанією, то може розраховувати на граничну суму в 5 тисяч.

Крім того, є послуга пролонгації - подовження терміну виплати по кредиту на 7, 15 та 30 днів. Штрафні санкції у цей період не накладаються.

Для оформлення позики клієнту не потрібно виходити в дому, адже все відбувається в онлайн режимі, а гроші перераховують після позитивного рішення на банківську картку.

Також варто пам'ятати, що в разі несвоєчасної оплати по кредиту, кожен день протермінування потягне за собою нарахування в розмірі 3%.

Тож, оформити такий кредит не тільки зручно, а й дуже швидко - час очікування складає не більше 20 хвилин. А організація на soscredit.ua гарантує клієнтам безпеку та виконання усіх зобов'язань по договору.

0
репостів
0
репостів