OnTaxi розширює можливості застосування для iOS: як заплатити чайові водієві безготівково

Відомий український сервіс OnTaxi розширив функціонал додатка для iOS, надавши можливість пасажирам залишати чайові водіям після поїздки. При оплаті замовлення за допомогою безготівкового розрахунку користувачеві запропонують додати додаткове заохочення, як тільки він залишить свій відгук.

Коли водії будуть додавати коментарі після завершення поїздки, у них буде можливість вказати, що клієнт платить чайові. Завдяки цьому інші таксисти будуть більш охоче брати замовлення користувача. Нововведення поки не торкнулося власників мобільних пристроїв на базі Android, але робота над цим ведеться. Поки що їм доведеться давати чайові готівкою.

Замовити таксі - Київ OnTaxi

Переваги сервісу

Після сплеску інтересу до додатків, що дозволяє безпосередньо замовляти послуги водіїв, OnTaxi вдалося закріпитися на ринку 9 великих обласних центрів. Сервіс працює не тільки в Києві, Харкові, Одесі, Полтаві, Дніпрі, а й в інших містах країни. У Хмельницькому поки що сервіс OnTaxi не представлений, але в планах таке є. Для прикладу: ось як виглядає сторінка виклику таксі від OnTaxi у Києві.

Успіху сприяло зручність програми та продумана рекламна компанія. До переваг OnTaxi відносять:

  • виклик таксі на кілька адрес;
  • доступні способи оплати;
  • подача таксі протягом 10 хвилин після прийняття замовлення водієм;
  • швидкий прорахунок вартості замовлень;
  • замовлення автомобіля різного ступеня комфорту.

Робота водієм таксі - OnTaxi Київ

Ціна поїздки залежить від кількості вільних водіїв, класу машини, відстані. Вибираючи варіант «Стандарт», користувач погоджується сплатити послуги таксиста за вказаною вартістю. Якщо його замовлення приймається водієм з автомобілем більш високого класу, вартість залишиться незмінною. За посиланням приймають на роботу водіїв такси у Києві - https://ontaxi.com.ua/drivers/kyiv

Як користуватися додатком

Сервіс високо оцінюють місцеві жителі населених пунктів і іноземці, які приїжджають в Україну на навчання або з туристичними цілями. Оскільки всі параметри поїздки можна ввести через інтерфейс програми, мовний бар'єр не викличе ніяких непорозумінь, якщо з самого початку правильно вказати адресу або визначити місцезнаходження.

  • Для оплати карткою необхідно прив'язати її до аккаунту і ввести умови замовлення.
  • Якщо пасажир відправився в інше місто, це варто вказати в випадаючому меню.
  • Замовляючи таксі, можна вибрати спосіб оплати і вказати суму надбавки, щоб у водіїв був стимул прийняти замовлення в роботу.

Як визвати таксі - Київ OnTaxi

Чайові списуються з карти вже після оплати за поїздку. Залишати їх необов'язково, але ця опція буде корисна в тих випадках, коли пасажир хоче подякувати водія за сумлінне обслуговування. Зробити це можна в будь-який час. Якщо користувач поспішає на поїзд, немає необхідності залишати оцінку і чайові, коли він вийде з машини. Додаток саме нагадає про відгук, після чого з'явиться опція матеріального заохочення.

Водії платять комісію за користування сервісом, тому чайові і доброзичливий відгук - це оптимальний спосіб віддячити сумлінних таксистів з хорошими навичками водіння. Чим більше людей будуть користуватися OnTaxi, тим простіше буде викликати машину, не боячись, що в критичний момент поруч не виявиться доступних таксі.

0
репостів
0
репостів