1+1=3.‌ ‌Новий‌ ‌математичний‌ ‌закон‌ ‌від‌ ‌магазину‌ ‌біжутерії‌ ‌Fabby‌

Вишукана біжутерія – мрія будь-якої леді незалежно від її віку. Дівчата й жінки, які відстежують тренди високої моди, давно відмітили значення аксесуарів в питанні створення завершеного луку.

Купити й зекономити – наскільки це реально?

Гардероб сучасної пані неможливо уявити без різноманітних аксесуарів, починаючи з сумочок та ременів, закінчуючи палантинами. Особливе місце займають прикраси: якщо перші речі грають в першу чергу прагматичну роль, то останні є виключно елементами прикрашання. Саме вони не просто завершують LOOK, але роблять його унікальним і вишуканим. Але при одній умові – всі прикраси повинні бути ретельно підібрані під гардероб.

Сучасні тенденції високої моди акцентуються на тому, що біжутерія є чи не центром, навколо якого будується образ. Це можуть бути

  • сережки (краще, якщо довгі будуть комбінуватись з невеликими. Актуальна лише одна довга сережка);
  • ланцюжки або чокери (брутальні, з ювелірного сплаву чи з промислового металу);
  • браслети (різнопланові – від тоненьких до масивних);
  • каблучки тут: https://fabby.in.ua/product-category/rings/
  • шпильки для волосся.

Онлайн магазин біжутерії Fabby не лише реалізує прикраси, які в тренді останніх дизайнерських ідей, але й допомагає своїм клієнтам зберегти кошти. При замовленні двох одиниць будь-яких прикрас третю вони отримують в подарунок. Це саме та акція, яка дуже важлива в умовах, коли стилісти наголошують – біжутерії повинно бути максимально багато.

Рекомендації від фахівців щодо використання біжутерії

Враховуючи те, що біжутерія має відповідати конкретному ансамблю, його стилістиці, а всі її елементи повинні поєднуватись, в «дівчачій скриньці» наразі має бути немала кількість прикрас. То як їх вибрати, враховуючи акцію?

  1. Визначтесь з тим, потрібен один комплект чи різнопланові елементи.
  2. Потрібна універсальна біжутерія чи конкретного стилю?
  3. Для якого гардеробу вона підбирається?
  4. Потрібно відстежити відповідність кольорів і візуальної масивності вибраних прикрас з конкретним одягом.

Якщо всі ці моменти будуть враховані, ви не просто зможете купити біжутерію в fabby.in.ua за вигідною ціною. Ваші прикраси ідеально доповнять гардероб і стануть родзинкою загального луку.

0
репостів
0
репостів