Інвестиція в майбутнє: 2-кімнатні квартири в ЖК SAN FRANCISCO Creative House

SAN FRANCISCO Creative House — новий житловий комплекс комфорт-класу, який вирізняється ефектним фасадом й високотехнологічними рішеннями. SFERA living system, інноваційна система безпеки, консьєрж-сервіс, можливість перепланувати квартиру — далеко не все, що приваблює інвесторів.

Що необхідно знати про об’єкт

ЖК САН-ФРАНЦИСКО — це два житлових будинки на 9 і 14 поверхів та 8-поверхова офісна будівля. Адреса новобудови — проспект Перемоги, 67. Забудовник — SAGA Development. При розробці проєкту девелоперська компанія надихалася архітектурою Сан-Франциско.

На території житлового комплексу працюватиме ресторан. Буде можливість купувати свіжі овочі й фрукти, м’ясо, рибу та морепродукти у власному концептуальному супермаркеті. Однодумці зможуть спілкуватися в IT-hub та Creative lounge. Девелоперська компанія потурбувалася і про розвиток дітей. Буде відкрито Mainstream School.

Передбачено підземний паркінг. Власникам автівок не доведеться турбуватися про збереження транспортного засобу в нічний час, а взимку займатися його очищенням від снігу та криги. Буде облаштовано місця для зарядки електрокарів.

Двокімнатні квартири у житловому комплексі

Площа двокімнатного помешкання становить 54,4–69,08 кв. м. Зверніть увагу на цей варіант, якщо ви плануєте одружитися і шукаєте квартиру для спільного життя. 2-кімнатні квартири в ЖК SAN FRANCISCO також гідно оцінять сім’ї з дитиною і холостяки. Кімнати просторі. Передбачено панорамне скління, що забезпечуватиме оптимальну інсоляцію. Стелі 2,75-метрові.

Що ще пропонує забудовник? Можна придбати однокімнатне (36,83–40,94 кв. м), трикімнатне (71,76–77,44 кв. м) та чотирикімнатне (96,66 кв. м) помешкання. Тут можна виділити приватні простори (ігровий куточок для дітей, лаунж-зону з кальяном для дорослих) й місця для спілкування всією сім’єю.

SFERA living system

Для обслуговування житлового комплексу передбачено SFERA living system. Вона включає мобільний застосунок SFERA, управляючу компанію ATMOSFERA й систему «розумний будинок». Інвестори також можуть інтегрувати систему «розумна квартира».

Мешканці отримують доступ до відеокамер, встановлених у місцях загального користування. Є можливість стежити за показниками лічильників, контролювати витрату електроенергії й оплачувати рахунки за комунальні послуги безпосередньо зі смартфона. Завдяки чат-боту є змога оперативно ознайомитися з новинами щодо будівництва житлового комплексу, призначити день перегляду квартири, а також приєднатися до проєкту клієнтського технічного контролю. Інвестори будуть сповіщені про дату відвідування будівельного майданчика, під час якого вони зможуть перевірити темпи та якість робіт.

Дозвільна документація є на офіційному сайті проєкту. За подробицями звертайтеся до представників відділу продажу.

0
репостів
0
репостів