Кращий зал для проведення вашого весілля у Львові

Якщо ви шукаєте розкішне і неповторне місце для проведення весілля у Львові, то пропонуємо звернути увагу на готельний комплекс BANKHOTEL. Для молодят і гостей на території готелю створені найкращі локації, функціонують бари і ресторан. Комфортабельний номерний фонд дозволяє обрати ексклюзивні апартаменти для першої шлюбної ночі та для відвідувачів святкового заходу з інших міст.

Обираючи зал для весілля у Львові в готельному комплексі, ви отримуєте найвигідніші пропозиції. На вас чекають вишукані дизайнерські інтер’єри, всі необхідні зручності, професійний сервіс, смачні авторські страви, цікава тематична програма. Для проведення заходу пропонується 2 локації:

· Congress Hall – зал площею 500 м2, який знаходиться на II поверсі готелю і розрахований на прийом до 150 гостей одночасно. Поруч з залом розташований красивий зимовий сад, дворик з меблями, бар, лаунж зона. За необхідністю є можливість зонування залу з використанням мобільних стін (наприклад, для створення окремої дитячої зони, відокремлення конференц залу);

· SAFE Restaurant – ресторан, що знаходиться на I поверсі BANKHOTEL, має місткість до 60 осіб, відрізняється оригінальним дизайном і неперевершеним сервісом.

Переваги залів у BANKHOTEL

Кожний зал для весілля Львів, який ви оберете в BANKHOTEL, стане кращим місцем проведення важливого свята. Серед вагомих переваг запропонованих локацій слід відзначити:

· дизайнерські інтер’єри від провідних фахівців;

· можливість прикрашання ексклюзивним тематичним декором;

· підвищена зручність, необхідний комфорт;

· повне меблювання, оснащення мультимедійною технікою, окремий подіум для столу молодят;

· наявність поруч з готелем ефектних місць для фотосесії (парк імені Івана Франка, Митрополичі Сади, Будинок вчених).

Також для молодят і гостей зроблена добірка супутніх приємних зручностей, серед яких:

· шоу-програма за участю офіціантів, які співають «The singing waiters»;

· авторські десерти від кондитерської майстерні;

· смачні страви від провідного шеф кухаря та можливість замовлення дієтичного або окремого дитячого меню;

· можливість проведення весільної церемонії у зоні для фуршету, розташованої в зимовому саду;

· студія краси в готелі, призначена для задоволення всіх потреб нареченої;

· послуга трансферу молодят на наступний день;

· спеціальні ціни для гостей на проживання у номерах BANKHOTEL;

· послуги аніматорів для маленьких гостей;

· можливість безкоштовної фотосесії на території комплексу і знижка 50% на фотосесії в номерах класу «Люкс» (Прем’єр, Президентський).

Замовити зал для шикарного весілля

Забронювати зал для весілля Львів в BANKHOTEL ви можете у зручний спосіб – через online форму або по телефону. Наші менеджери допоможуть визначитися з кращим для вашого випадку залом, меню, іншими нюансами. У вас є можливість замовити тематичне оформлення залу за допомогою професійних флористів, wedding-дизайнерів.

0
репостів
0
репостів