Миттєві лотереї. Різновиди в Україні.

Моментальні лотереї, швидкі лотереї, миттєві лотереї, - як тільки їх не називають в народі. І в принципі всі ці визначення відповідають суті даного виду лотерей. Але все ж правильна назва - миттєві лотереї. Так їх офіційно називають всі оператори лотерей, а вони знають толк у своїй справі.

Суть миттєвих лотерей проста: купив квиток і відразу, не відходячи від каси, дізнаєшся - виграв, або не виграв. Щоб зіграти в миттєву лотерею, не треба очікувати розіграшу, як в тиражних лотереях. Не треба ламати голову над прогнозами результатів, як в тото лотереях.

Грати в миттєві лотереї легко і просто. До того ж, лотерейні оператори намагаються зробити так, щоб люди вигравали якомога частіше. Тому, як правило, в структурі призового фонду миттєвих лотерей - дуже велика кількість невеликих і середніх виграшів.

Різновиди миттєвих лотереї в Україні.

Сьогодні в нашій країні поширюються три види миттєвих лотерей:

  • електронні миттєві лотереї
  • скреч-лотереї
  • онлайн-лотереї. 

Електронні миттєві лотереї 

Електронні миттєві лотереї (ЕМЛ) - оригінальний продукт «М.С.Л.», який отримав високу оцінку в Європі. Квитки ЕМЛ роздруковуються електронними терміналами безпосередньо в точках продажів лотерей, в присутності гравця. Ви приходите, вибираєте вподобану миттєву лотерею (а їх вже більше півтора десятків), оплачуєте квиток, і продавець на ваших очах роздруковує його за допомогою терміналу.

Правила гри написані в квитку, вони прості. В ігровому полі розташовуються різні символи або числа. Найчастіше вам пропонують порівняти «Ваші номера» з «Виграшними номерами», результат гри (виграв-не виграв) і сума призу залежать від кількості співпадаючих номерів. А виграти можна до 1 000 000 гривень! 

Миттєві скретч лотереї (від англійського scratch - шкребти, дряпати).

Барвисті, надруковані на товстому папері (картоні) друкарським способом квитки мають захисне покриття. Стираючи його (нігтем, монеткою), гравець виявляє ігрове поле, на якому розташовуються ігрові символи. Порівнюючи їх, гравець дізнається, виграшний квиток, чи ні. Захисне покриття робить ігрову інформацію недоступною для кого-небудь, крім самого гравця. Тільки стерши фарбу, можна дізнатися, чи є у квитку виграш і який.

Миттєві онлайн лотереї

Миттєві онлайн лотереї - це самий високотехнологічний вид лотерей. Грати в Інтернеті ви можете, як то кажуть, не встаючи з домашнього дивана на сайті loto380.com.ua.

Вам лише необхідно завести електронний гаманець, і вперед, до виграшів!

0
репостів
0
репостів