Бездротовий відеодзвінок Anytek B30 + внутрішній дзвінок

Сума: 1500 ГРН 1500 ГРН
Контакти 0937680338
Додано 2024-05-09 19:15:11

Опис

Домофон B30 WIFI VIDEO DOORBELL – це пристрій, який збільшує безпеку вашого житла. Домофон можна встановити в багатоквартирних будинках, офісах, а також на воротах приватних котеджів. З його допомогою не складе труднощів ідентифікувати відвідувача без прямого контакту.

Модель B30 WIFI VIDEO DOORBELL відрізняється досить непоганою камерою. Таким чином, ви зможете без проблем роздивитися обличчя відвідувачів. Вбудована ІЧ підсвітка дозволяє використовувати пристрій в будь-який час дня і ночі. Завдяки датчику руху, домофон самостійно відправить повідомлення про відвідувачів на ваш мобільник. Крім того, можлива функція запису. Таким чином, ви зрозумієте, що хтось підходив до дверей вашого будинку, а також дізнаєтеся, чому цей чоловік займався. Якщо зловмисники зірвуть домофон, миттєво спрацює сигналізація. При цьому модель відрізняється стильним дизайном, так що відмінно впишеться в загальний екстер'єр.

Бездротова виклична панель - це також дверний дзвінок з функцією відеозапису по детектору руху і дистанційним контролем з допомогою смартфона. Уявіть собі, що ви можете відповісти на дзвінок у двері квартири, не тільки лежачи на дивані, але і з будь-якої точки світу, де є доступ до інтернету. Мало того - не тільки відповісти на дзвінок гостя, але і оглянути ситуацію біля двері у вашу квартиру, і при необхідності дистанційно відкрити замок.

Wi-fi домофон має камеру відмінної якості з фокусною відстанню 1,8 мм, матрицею 1/2.7" CMOS, роздільною здатністю 1280*720p.

ІЧ підсвічування

Інфрачервона підсвітка - два LED світлодіоди дають ясне зображення незалежно від наявності освітлення, і вдень і вночі. Датчик освітлення, розташований під об'єктивом камери, реагує на відсутність світла, автоматично включаючи ІК підсвічування. Камера wi-fi домофона при цьому починає показувати в чорно-білому режимі.

PIR датчик руху

Домофон обладнаний датчиком виявлення руху. Це PIR датчик, що реагує на інфрачервоне випромінювання людини. Тому, при виникненні руху в полі зору цього датчика пристрій негайно повідомить вас на мобільний телефон.

Технічні характеристики домофона B30 WIFI VIDEO DOORBELL

WI-fi: IEEE 802.11 b/g/n (зона впевненого прийому до 20 метрів)
Підтримка microSD карт до 32Gb
Гучний зв'язок (hand-free)
Двосторонній зв'язок (вбудований мікрофон)
Управління дзвінком
Система інфрачервоного підсвічування
Індикація роботи
Максимальна роздільна здатність: 720P
Мінімальна необхідна освітленість: 2LUX
Дальність інфрачервоного підсвічування: 1,5-3м
Кут огляду: до 100 градусів
Вага комплекту без АКБ, кг: 0,450 кг
Розмір зовнішнього блоку, мм: 132 x 70 x 35 мм

Комплектація:

Відеопанель
Акумулятори 2*18650
Бездротовий дзвінок
Кріпильні елементи
Бездротовий дзвінок

Подробиці оголошення

ID оголошення 8050
Закінчується 2025-05-09 19:15:11
У категоріях Тв / відеотехніка

Коментарі

Дивись ще

Телевізор Kivi. Модель: 50UK30G. Стан 10/10(як н...
Робочий телевізор під Т2 і супутник
Віддам телевізор Соні. Працює, але кінескоп через ...
Працює нормально, на деяких ділянках злізло покрит...
0
репостів
0
репостів