Дві камери Google Nest Cam Indoor Smart Security Camera

Сума: 5000 ГРН 5000 ГРН
Контакти 0937680338 (viber, telegram)
Додано 2024-03-07 18:07:22

Опис

Продається дві розумні камери відеоспостереження Google Nest Cam Indoor. Ціна вказана за одну.

Відеокамера Nest Cam встановлюється в приміщенні для отримання віддаленого доступу до трансляції через мобільну програму з роздільною здатністю 1080p. Служба підписки Nest Aware дозволяє користувачеві переглядати відео в онлайн режимі, а також відкривати збережені в хмарі записи.

Пристрій працює від електромережі (довжина кабелю 3 метри), тому його легко встановити у будь-якому вибраному куточку будинку. Якщо камера не фіксує рух протягом тривалого часу, вона все одно залишається активною і не переходить у режим сну, завдяки чому власник будинку не пропустить жодного моменту за добу. Час зберігання у хмарі знятих матеріалів складає 30 днів з повним доступом до кожного відео.

Google Nest Cam відрізняє звичайну активність у приміщенні від підозрілої, і в момент визначення дивних подій пристрій надсилає власнику на смартфон повідомлення з фотографією, що відбувається для оцінки ситуації. У мобільному додатку доступний перегляд віх зроблених фотографій активності за три години.

Особливості розумної камери відеоспостереження Google Nest Cam Indoor (NC1102ES)

Вбудований динамік та мікрофон забезпечують відеозапис зі звуком, а також функцію двостороннього спілкування. Встановивши камеру в кімнаті, Ви зможете поговорити з дитиною, яка прийшла зі школи раніше, поспілкуватися з хатньою робітницею щодо виконання обов'язків або віддавати команди домашнім тваринам.

Підписка на Nest Aware надає функцію визначення людей у ​​кадрі і коли людина заходить до кімнати, розумна камера розпізнає його силует та обличчя, і надсилає користувачеві повідомлення з фотографією.

Налаштування зон активності допоможе власникові будинку приділяти особливу увагу важливим місцям, де встановлена ​​Google Nest Cam. Наприклад, доступне налаштування повідомлень про активність у дитячій кімнаті, щоб батьки завжди знали, чим займається дитина і могли їй допомогти у надзвичайних ситуаціях.

Підписка на Nest Aware надає безпечне зберігання відзнятих записів на віддаленому сервері. Для визначення точного часу події, відеозапис за поточний день поділяється на секунди, щоб Ви дізналися в якій саме кімнаті стався інцидент, в який час він почався і коли закінчився. Нічний режим відеокамери (8 інфрачервоних світлодіодів) активується при настанні темряви, щоб Ви могли розглянути найдрібніші деталі на екрані навіть уночі. 8-кратний зум забезпечує автоматичне збільшення масштабу дії в момент зафіксованої активності, щоб ви не пропустили важливий момент.

Google Nest Cam Indoor працює спільно з іншими розумними пристроями в будинку та підтримує створення автоматичних сценаріїв роботи для покращення рівня безпеки приміщення. Таким чином, зв'язавши камеру з розумними лампами, Ви можете налаштувати автоматичну роботу освітлення, коли вдома нікого немає, щоб створити ілюзію присутності людей у ​​будинку для відлякування грабіжників.

Встановлення відеокамери дозволяється на будь-якій поверхні. Стійка пристрою легко змінює положення.

У комплект входять всі необхідні для монтажу деталі та кабель для підключення до мережі.

Подробиці оголошення

ID оголошення 7715
Закінчується 2025-03-07 18:07:22
У категоріях Фото / відео

Коментарі

Дивись ще

Фотоапарат  Canon EOS 110D у чудовому стані, прода...
Продам Електрофотоглянцювач ЕФГ-3  
Тип фотокамеры: дальномерная Сенсор изображения F...
0
репостів
0
репостів