Розділ Суспільство

Активісти збирають шини для майдану

Автор Ірина Погребняк 15 липня 2014, 18:04
Перетворити територію за міським Будинком культури на дитячий майданчик з шинами взялася молодіжна рада Шепетівки. 10 липня під час зборів активної молоді міста Наталія Стасюк, начальник відділу в справах сім'ї, молоді та спорту,ініціювала волонтерський проект, оголосивши про конкурс на кращу ідею з облаштування розважальних конструкцій для малюків.
— До осені цей задум ми хочемо втілити в життя, — сказала Наталія Стасюк. — Тому будемо раді всім пропозиціям та проявленій ініціативі всіх шепетівчан. Кожен, хто бажає, може принести старі шини різних розмірів, фарбу, тощо до міського Будинку культури. Окрім того, ми попередньо оголосимо дні, коли будемо впорядковувати територію дитячого майданчика. Запрошуємо громаду міста приєднуватися до такої молодіжної ініціативи.

Питання про перспективи та можливі варіанти облаштування площі «Героїв Майдану» активісти винесли  на засідання молодіжної ради. Консультували молодь головний архітектор міста Володимир Донков та керівник комунального підприємства Шепетівський РЕП Юрій Шайнога. Очільник відділу архітектури озвучив приблизну вартість реконструкції площі та всі законодавчі аспекти, що стосуються змін в архітектурних об’єктах, що підпорядковані місту. В свою чергу, директор комунального підприємства пообіцяв для виконання робіт на площі допомогти технікою.

Конкурс ескізів триватиме з 15 липня до 15 серпня. Детальнішу інформацію буде розміщено на сторінках молодіжної ради Шепетівки у соціальних мережах. Всі, хто бажає, зможуть взяти участь в обговоренні майбутнього проекту площі «Героїв Майдану» та дитячого майданчика з шин, запропонувати творчі ідеї стосовно цих проектів.

Молодіжна рада закликає всіх молодих, активних та творчих людей приєднатися до волонтерської ініціативи. Ваші пропозиції залишайте на форумі https://vk.com/club74241424
День за Днем
Останнє редагування 15 липня 2014, 18:42
0
репостів
0
репостів