П'ятниця, 13 січня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На 14 січня НЕК «Укренерго» не обмежує споживання електричної енергії у нічні години. На решту часу, тобто з 07:00 до 23:00, доведена величина навантаження залишилася без змін.

На Шепетівщині чоловік хотів "підзаробити" на збуті металу, натомість опиниться на лаві підсудних. Слідчі Шепетівського районного управління поліції оголосили йому підозру за ч.4 ст.185 (Крадіжка в умовах воєнного стану) та ч.1 ст.360 (Умисне пошкодження телекомунікаційних мереж, що спричинило припинення телекомунікаційних послуг) Кримінального кодексу України.

У Нетішині прощались із солдатом Віталієм Ковбою
Розділ Події

Сьогодні, 13 січня, "Пливе кача..." знову тужливо линула над Нетішином. Містяни схиливши голови, зі слізьми на очах, стоячи на колінах, віддавали шану і проводжали на небеса свого Героя-Захисника 37-річного солдата гранатометного відділення 2 роти СпП в/ч 4582 Віталія Ковбу. Він загинув внаслідок ворожого обстрілу 4 січня на Донеччині поблизу населеного пункту Красна Гора.

За крадіжку в таксі 23-річний славутчанин невдовзі постане перед судом. Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.4 ст.185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

Сьогодні вранці, у п’ятницю 13-го, жителі багатоповерхівки у Нетішині стрепенулися від вибуху. На шостому поверсі, у квартирі їхнього сусіда, вибухнув побутовий газовий балончик для портативних газових приладів.

Шепетівчани здобули золоті нагороди відкритого турніру з мініфутболу серед юнаків
Розділ Спорт

11 січня 2023 року у місті Баранівка Звягельського району Житомирської області відбувся відкритий турнір з мініфутболу серед юнаків 2011 р.н. під девізом «Футбол – це мова, яка об’єднує людей». До участі у турнірі було заявлено шість команд з міст Бердичів, Баранівка, Шепетівка, Старокостянтинів та  смт. Миропіль.

З 9 січня священники ПЦУ вирушили на схід до наших незламних захисників України. Збирали передачки нашим воїнам парафіяни Свято-Володимирівського і Свято-Миколаївського храмів м Шепетівки, парафіяни Свято-Димитрівського і Свято-Троїцького храмів с Судилків, Православної Церкви України.

На значній частині Хмельниччини, вночі та під ранок, відбулись пошкодження повітряних ліній 10/0,4 кВ. Причинами пошкоджень є ожеледь на проводах, падіння гілок та дерев. 

0
репостів
0
репостів