Розділ Спорт

Шепетівчани здобули золоті нагороди відкритого турніру з мініфутболу серед юнаків

Автор 13 січня 2023, 13:18

11 січня 2023 року у місті Баранівка Звягельського району Житомирської області відбувся відкритий турнір з мініфутболу серед юнаків 2011 р.н. під девізом «Футбол – це мова, яка об’єднує людей». До участі у турнірі було заявлено шість команд з міст Бердичів, Баранівка, Шепетівка, Старокостянтинів та  смт. Миропіль.

Честь міста Шепетівки захищала команда Шепетівської КДЮСШ  у складі: Никончука Нікіти, Поліщук Андрія, Антощука Олександра, Наметченюка Сергія, Солецького Даніїла, Корнійчук Дмитра, Семенюка Тимофія, Довгалюка Даніїла, Єрьоменко Архіпа, Гончарка Артема під керівництвом тренера-викладача Козійчука Віктора Романовича.

Турнір проводився за змішаною системою, 6 команд були поділені на 2 групи по 3 команди відповідно. Наша команда потрапила у групу В (Бердичів, Шепетівська КДЮСШ, Баранівка-2)

З групового етапу команда Шепетівської КДЮСШ вийшла з 1 місця здобувши перемогу над командою Бердичева 2:1, та розгромивши Баранівку -2 5:0.

У фінальному матчі наша команда зустрілася з переможцем групи А командою ДЮСШ Баранівка. У першій половині зустрічі команда Шепетівської КДЮСШ відкрила рахунок. У другій половині зустрічі рахунок залишився без змін. Впевнена перемога Шепетівської КДЮСШ 1:0.

У підсумку місця розподілилися наступним чином:

  • І місце –  Шепетівка КДЮСШ
  • ІІ місце – ДЮСШ Баранівка
  • ІІІ місце – Бердичів

Варто зазначити що голкіпера команди Шепетівської КДЮСШ Никончука Нікіту було визнано кращим воротарем турніру.

Відрядження спортсменів та супроводжуючого тренера здійснювалося відділом у справах сім’ї, молоді та спорту за рахунок «Програми розвитку фізичної культури та спорту в Шепетівській міській територіальній громаді на 2022 рік.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів