Розділ Суспільство

У Шепетівці обговорювали створення добровольчих формувань територіальної оборони

Автор 28 січня 2022, 10:51
У Шепетівці обговорювали створення добровольчих формувань територіальної оборони Фото ілюстративне

Вчора, 27 січня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Віктора Паламарчука відбулась онлайн нарада з головами територіальних громад та особами, відповідальними за територіальну оборону, на якій було розглянуто питання створення та підготовки добровольчих формувань територіальної оборони Шепетівського району.

До присутніх звернувся командир військової частини А7181 Олег Гринько, який більш детально розповів про порядок організації, забезпечення та проведення підготовки добровольчих формувань територіальних громад.

"Сьогодні важливим питанням є організація ефективного функціонування територіальної оборони на Шепетівщині. Для цього необхідно привести у належний санітарно-технічний стан територію та приміщення новоствореної військової частини, матеріально-технічне оснащення, укомплектувати усім необхідним для виконання завдань. На цей момент від органів місцевого самоврядування необхідна допомога у забезпеченні сил територіальної оборони необхідними ресурсами, тож сподіваємося на вашу підтримку", – зазначив Олег Гринько.

На нараді також було сплановано спільні заходи та дії, які сприятимуть створенню добровольчих формувань територіальної оборони Шепетівського району.

Шепетівська РДА

0
репостів
0
репостів