Розділ Суспільство

У Шепетівській громаді посилили карантинні обмеження

Автор 26 січня 2022, 13:43

Сьогодні, 26 січня, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провела заступник міського голови Галина Безкоровайна.

На порядок денний було винесено такі питання:

  1. Про заходи щодо запобігання поширенню на території Шепетівської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
  2. Про проведення заходів з реагування на спалах циркулюючого вакциноспорідненого поліовірусу тип 2 на території Шепетівської міської територіальної громади.

За результатами розгляду та обговорення питань, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла ряд важливих рішень,  зокрема:

— перевести загальноосвітні навчальні заклади та позашкільні заклади освіти на дистанційну форму навчання з 27 січня по 13 лютого включно;

— забезпечити на території громади неухильне виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 (зі змінами);

— посилити контроль за виконанням протиепідемічних вимог в громадських місцях;

— забезпечити виконання рішення комісії з питань ТЕБ та НС Хмельницької обласної державної адміністрації № № від 25.01.202року;

— посилити контроль за дотриманням вимог статей 12, 15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» (зі змінами) № 1645-III від 06.04.2020 року та інші. Прийняті рішення доведено до відома відповідальних виконавців.

За інформацією Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів