Розділ Суспільство

Виконком: тариф на воду, платні послуги у будинку культури, ремонт вулиці Степана Бандери

Автор 17 грудня 2021, 18:36

16 грудня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання члени виконкому розглянули 53 питання порядку денного.

Розглянули питання про затвердження положення та встановлення переліку й вартості платних послуг, які можуть надаватися Шепетівським міським будинком культури та його філіями. Після обговорення та внесення пропозицій виконавчий комітет підтримав проект рішення.

Учасники засідання заслухали звіт про роботу Шепетівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо здійснення соціального супроводу та обліку сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Розглянувши звернення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» та КНП «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка» виконавчий комітет вніс зміни до фінансових планів медичних закладів.

Члени виконкому погодили розрахунки втрат Шепетівського підприємства теплових мереж, які виникли протягом періоду розгляду розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, встановлення та їх оприлюднення.

За погодженням з власниками об’єктів торгівлі та розглянувши заяви суб’єктів господарювання, виконавчий комітет встановив режим роботи кав’ярні «Black Milk hub», що розташована по вул. Героїв Небесної Сотні, 26‑Б з 08:00 до 23:00 години, «Стратон Плюс» (вул. Героїв Небесної Сотні, 23-А) з 08:00 до 22:00 години та режим роботи кафетерію «Старлофт» в торговому комплексі «Стратон Плюс» (Героїв Небесної Сотні, 23-А) з 08:00 год до 23:00 години.

Виконкомом ініційовано проведення з 19 грудня 2021 року по 21 січня 2022 року в місті Шепетівка новорічно-різдвяного ярмарку з продажу сувенірної продукції, продовольчих товарів (за виключенням продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів). Відповідно до рішення новорічно-різдвяний ярмарок працюватиме з 10:00 год до 23:00 год (у новорічну ніч 31 грудня 2021 року – 01 січня 2022 року – до 01.00 год).

Розглянули питання про визначення переліку об’єктів та видів безоплатних та оплачуваних суспільно-корисних робіт, на яких засуджені та порушники виконуватимуть такі роботи на території Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік. Затвердили склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради та надали дозвіл на переведення одноповерхового житлового будинку квартирного типу у будинок садибного типу.

Члени виконкому підтримали проект рішення про повідомну реєстрацію колективного договору, змін та доповнень до чинного колективного договору.

У зв’язку із кадровими змінами члени виконкому внесли зміни до складу опікунської ради, комісії з питань виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України та членів їх сімей; які брали участь у бойових діях на території інших держав та членів їх сімей; для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, постійної комісії з обстеження пасажиропотоків на маршрутах міського автомобільного транспорту загального користування та затвердили результати обстеження пасажиропотоку пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах.

Затверджено граничні суми витрат на придбання матеріальних цінностей установами, підприємствами та організаціями, які утримуються коштом бюджету Шепетівської міської територіальної громади. Цим рішенням встановлено, що до основних засобів (крім вартості землі, незавершених капітальних інвестицій, автомобільних доріг загального користування, бібліотечних і архівних фондів) зараховуються матеріальні активи вартістю вище 20 000 гривень (з ПДВ) за одиницю (комплект).

У ході засідання встановили для Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства тарифи на централізоване водопостачання – 25,25 грн куб.м, на централізоване водовідведення – 26,18 грн куб.м, централізоване водовідведення для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення — 23,54 грн куб.м та затвердити структуру тарифу.

Виконком затвердив проектно-кошторисну документації на середній ремонт дорожнього покриття вулиці Степана Бандери від перехрестя з проспектом миру з вул. Героїв Небесної Сотні та вулиці Чкалова від будинку № 45 до перехрестя з вулицею Валі Котика. Також затвердили проектно-кошторисну документацію на будівництво зовнішніх мереж питного водогону вулиці Генерала Шухевича у місті Шепетівка.

Учасники засідання підтримали проект рішення про видалення аварійних та сухостійних дерев та розглянули ряд житлових питань.

Озглянувши звернення Об’єднаної єврейської общини України надали дозвіл на встановлення власним коштом пам’ятного знаку на території єврейського кладовища у м. Шепетівка по вул. Федотова.

У наступному блоці питань розглянули проекти рішень винесені на розгляд виконкому комісією з питань захисту прав дитини.

Після обговорення затвердили вартості платних послуг, які надаються комплексною дитячо-юнацькою спортивною школою відділу у справах сім’ї, молоді та спорту.

Рішенням виконкому затвердили суми відшкодувань коштів Шепетівській міській територіальній громаді за навчання в художній та музичній школах дітей із Судилківської сільської територіальної громади та за навчання дітей з Ленковецької сільської територіальної громади у художній школі. Також прийняли рішення про відшкодування фактичних витрат на утримання здобувачів освіти інших ОТГ в закладах освіти Шепетівської МТГ.

Члени виконкому підтримали проект рішення щодо проведення в Шепетівській міській територіальній громаді приписки громадян України 2005 року народження до призовної дільниці у січні-березні 2022 року.

Насамкінець затвердили план роботи виконавчого комітету Шепетівської міської ради на 1 квартал 2022 року.

Пресслужба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів