Розділ Суспільство

10-річному Миколці, який загубився у лісі восени, подарували смартфон

Автор 17 грудня 2021, 16:20

А ви пам’ятаєте 10-річного Миколку, який у жовтні загубився в лісі на Шепетівщині? Наближається його День Ангела. А він у нього неабиякий. Адже хлопчик потрапив у серйозну халепу, але вийшов з неї цілим і неушкодженим. Тож напередодні свята головний поліцейський Шепетівщини Анатолій Чубенко вирішив провідати свого підопічного.

Нагадаємо, 10-річний Миколка з села Михайлючка загубився в лісі під час збирання ягід. Після самостійних безрезультатних пошуків його батьки звернулись за допомогою до поліції. Тоді для порятунку хлопчика правоохоронці організували масштабну операцію. На пошуки дитини вирушило близько семисот поліцейських, військовослужбовців, лісників та місцевих жителів. Була задіяна пошукова техніка. Десятки автівок, трактори, дехто з місцевих навіть підводами прочісували ліс. Пошуки тривали всю ніч.

Як з'ясувалось згодом, хлопчик зміг самостійно вибратись з лісового полону, дістався найближчого села та заночував там біля закинутої хати. Вранці виснаженого мандрівника помітила місцева жителька, яка відігріла дитину та викликала працівників поліції.

Ця історія зворушила усіх шепетівчан, і працівників поліції також. Тому напередодні Дня Святого Миколая очільник поліції Шепетівщини Анатолій Чубенко особисто вирішив привітати підопічного зі святом.

Полковник поліції подарував Миколці сучасний смартфон, аби хлопчик завжди був на зв'язку. Перший номер, який записаний в цьому телефоні, належить саме Анатолію Васильовичу. Тепер школяр у будь-який момент зможе подзвонити головному поліцейському району. 

Привітали поліцейські й однокласників Миколи та пригостили їх солодкими подарунками. Такий візит, а тим більше подарунок, стали для Миколки та його однокласників великою несподіванкою і справжнім святом.

Окрім подарунків, Анатолій Васильович дав дітям кілька порад на майбутнє: завжди вірити в себе, у свої сили, та ніколи не втрачати надії. 

Сподіваємось, що після такої пригоди хлопчик зрозуміє, який він особливий, та повірить у дива.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів