Розділ Суспільство

У Шепетівці обговорювали нагальні проблеми ветеранів військових конфліктів

Автор 19 листопада 2021, 13:28

19 листопада у малій залі засідань Шепетівської міської ради пройшов круглий стіл щодо подальшої участі Шепетівської громади та Шепетівського району у діяльності Консультативної ради з питань сприяння захисту інтересів ветеранів військових конфліктів при голові Хмельницької обласної ради. Про це повідомили на сторіці органу самоврядування.

Участь у засіданні взяли заступник голови ради Вадим Бойчук, секретар консультативної ради Віталій Пєвнєв, військовий комісар Шепетівського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Сергій Царук, члени ради представники громадських організацій, воїнів антитерористичної операції, бойових дій, воїнів інтернаціоналістів. Учасники круглого столу  розпочали засідання із хвилини мовчання на знак шани та поваги загиблим героям.

Основними питаннями круглого столу є нагальні проблеми ветеранів військових конфліктів, вступ до Консультативної ради нових членів від Шепетівщини та подальша робота дорадчого органу.

Консультативна рада —  додатковий інструмент співпраці з усіма громадськими організаціями воїнів АТО/ООС, учасників бойових дій, інвалідів, воїнів інтернаціоналістів області та надання їм підтримки у рамках  обласних програм, що діють та у межах фінансового ресурсу обласного бюджету, а також надання консультативної допомоги.

0
репостів
0
репостів