Розділ Суспільство

Виконком розглядав питання доставки кисню, тарифу на опалення та обмеження руху вантажівок

Автор 12 листопада 2021, 09:11

11 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. На розгляд було винесено 9 питань порядку денного.

Розглянувши звернення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Шепетівської міської ради Хмельницької області від та враховуючи рішення позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки з резервного фонду міського бюджету виділено кошти на придбання паливо-мастильних матеріалів для КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» для забезпечення термінового доставлення кисню для хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19.

У ході засідання розглянули питання про встановлення скоригованих тарифів для Шепетівського підприємства теплових мереж на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії у зв’язку із підвищенням ціни на енергоресурси. Враховуючи підписаний Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021-2022 рр.:

  • для категорії «населення» тариф залишиться на рівні кінця опалювального періоду 2020-2021 рр. і становитиме 2293,76 грн/Гкал (з ПДВ);
  • для бюджетних установ — у розмірі 4160,06 грн/Гкал (з ПДВ);
  • інших споживачів (крім населення) у розмірі 5647,08 грн/Гкал (з ПДВ) з 11 листопада 2021 року.

Також виконком встановив тариф на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного або місцевого бюджету, що виробляється на установках з використанням альтернативних або поновлювальних джерел енергії, крім виробництва теплової енергії за нерегульованим тарифом — 1614,80 грн за 1 Гкал, без ПДВ для ПП «ПК Форвард» з 11 листопада 2021 року.

Опрацювавши колективне звернення громадян, які проживають на вулицях Судилківській та Олександра Ємця члени виконкому підтримали встановлення дорожніх знаків, які обмежуватимуть рух великогабаритного вантажного транспорту.

Рішенням виконкому надали дозвіл благодійній організації «Благодійний фонд I-ЕС-ДЖЕЙ-ЕФ Східна Європа» на встановлення власним коштом огорожі на єврейському кладовищі у місті Шепетівка по вулиці Федотова. Встановлення огорожі буде проведено в чинних межах кладовища за погодженням з власниками прилеглої території.

Порушили клопотання перед Хмельницькою обласною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник фізичної культури й спорту» Медведю Володимиру Івановичу  — тренеру-викладачу з важкої атлетики комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради. У 2021 році тренер-викладач підготував дворазового чемпіона України, чемпіона Європи з важкої атлетики серед юнаків і дівчат до 17 років, бронзового призера чемпіонату світу – Колесника Сергія. Вихованці тренера-викладача, дворазовий срібний призер чемпіонату України Олег Щекальов та бронзова призерка чемпіонату України Катерина Денисенко, виконали нормативи МС України з важкої атлетики. Також у цьому році учні-спортсмени тренера вісім разів ставали  чемпіонами області з важкої атлетики.

Окрім того, затверджено проектно-кошторисну документацію на проведення ремонту ліфта за адресою Островського 5, за програмою співфінансування.

Члени виконкому прийняли рішення про організацію збору та постачання мобілізаційних ресурсів Шепетівської міської територіальної громади на випадок мобілізації. Відповідно до рішення на базі комунальних підприємств міста будуть створені дільниці оповіщення військовозобов’язаних.

Учасники засідання підтримали проект рішення про надання дозволу КУ «Шепетівський парк культури та відпочинку» на встановлення мотузкового парку на дитячому майданчику.

За матеріалами Шепетівської міської ради

Останнє редагування 12 листопада 2021, 09:22
0
репостів
0
репостів