Розділ Суспільство

У тестовому режимі запрацював проект "Відкрите місто"

Автор 01 листопада 2021, 11:34

Відсьогодні у тестовому режимі міська влада запустила проект "Відкрите місто". Це краудсорсингова інтернет-платформа для взаємодії мешканців з місцевою владою та комунальними підприємствами, а також для самоорганізації громадян.

Всі бажаючі змінювати громаду на краще можуть скористатись наступним посиланням→ https://opencity.e-dem.ua/map/UA6810700000.

На сайті існують 2 розділи:

  • «Проблеми» - дає можливість створювати повідомлення про проблему, яке буде направлено у відповідну організацію для вирішення.
  • «Корисні об’єкти» - карта міста, на яку користувачі порталу можуть наносити різного роду корисні об’єкти, як то: лікарні, школи, парковки, туристичні об’єкти, зони безкоштовного Wi-Fi, пункти прийому батарейок, інше.

Щоб повідомити про проблему:

  1. Оберіть Шепетівську громаду
  2. Натисніть кнопку «Повідомити»
  3. Оберіть категорію проблеми
  4. Поставте точку на карті, де знаходиться проблема
  5. Коротко опишіть проблему
  6. Додайте фото та/або відео
  7. Натисніть «Повідомити»

Після цього повідомлення буде перевірено модератором Вашого міста та опубліковано на сайті.

Якщо автор повідомлення вважає, що проблему не вирішено, або вирішено не якісно, він має можливість повторно її відкрити, обґрунтувавши свої дії. З архіву повторно відкрити повідомлення неможливо.

Проект "Відкрите місто" працюватиме у тестовому режимі протягом місяця. За це час аналізуватимуться механізми комунікації, прийняття та обробки запитів.

Останнє редагування 01 листопада 2021, 11:43
0
репостів
0
репостів