Розділ Суспільство

На залізничному вокзалі у Шепетівці запровадили обурливі нововведення

Автор 22 жовтня 2021, 20:15

Нові правила пасажирських перевезень на час карантину, які Кабінет міністрів України затвердив 11 жовтня, і так принесли чимало клопотів пасажирам та перевізникам по всій країні. Але працівники залізничного вокзалу у Шепетівці вирішили ще більше ускладнити життя пасажирам.

Сьогодні кожен міг спостерігати дивну картину, коли натовпи людей, які прибували поїздами у наше місто, спочатку заходили до приміщення вокзалу, розгублено там тинялись по закутках, а потім дружно звідти виходили. Тому що через вокзал зараз потрапити в місто неможливо.

Так само з іншої сторони люди безуспішно намагались потрапити до приміщення вокзалу, щоб купити квитки чи потрапити на свій потяг.

Як виявилось, всі входи та виходи зі сторони міста до вокзалу були наглухо зачинені.

PXL 20211022 163612302

Адміністрація любязно повісила роздруковане оголошення, на якому вказала, що відтепер зайти до приміщення вокзалу можна лише зі сторони перону. До речі, на тих самих дверях з перону забули написати оголошення, що через вокзал тепер в місто не пройти.

PXL 20211022 163945251

Я запитав працівників вокзалу, хто дав розпорядження зачинити двері і чим воно мотивоване. На що мені відповіли, що це розпорядження Укрзалізниці у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції.

Яким чином зачинені двері допоможуть пасажирам дотримуватись соціальної дистанції, для мене залишилось загадкою. Замість того щоб спокійно пройти до каси чи довідкової, люди тепер змушені юрбитись у вузькому проході до єдиних відчинених дверей зі сторони перону. 

Я звернувся із запитом до Укразалізниці щодо цієї ситуації, там обіцяли розібратись і в найближчий час надати відповідь.

Останнє редагування 22 жовтня 2021, 21:38
0
репостів
0
репостів