Розділ Суспільство

Виконком: харчування дітей, пасажиропотік, втрати водоканалу, парковка перед «Планета 369», освітлення вулиць

Автор 22 жовтня 2021, 16:18

21 жовтня відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. На порядок денний було винесено 33 питання.

Рішенням виконавчого комітету встановлено плату та надано пільгові умови за харчування дітей у закладах загальної середньої освіти та в гімназії №5 Шепетівської міської ради (пансіон) для організації чотириразового харчування на січень — грудень 2022 року, в закладах дошкільної освіти Шепетівської міської територіальної громади на 2022 рік.

Члени виконкому підтримали проект рішення про надання дозволу для зарахування у відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Шепетівського територіального центру літньої людини.

Також затвердили результати обстеження пасажиропотоку пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах, які будуть застосовувати при розрахунку компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян з 1 жовтня 2021 року.

У ході засідання затвердили загальну суму відшкодувань коштів Шепетівській міській територіальній громаді за навчання дітей Судилківської й Ленковецької сільських територіальних громад в Мистецьких школах «Шепетівська музична школа» й «Шепетівська дитяча художня школа».

Розглянувши звернення Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства члени виконкому погодили втрати комунального підприємства, які виникли протягом періоду розгляду розрахунків тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, встановлення та їх оприлюднення.

Затвердили інформаційну довідку суб’єкта господарювання про стан матеріально-технічної бази об’єкта торгівлі, сфери послуг та його режиму роботи, яка допомагатиме оперативно реагувати на звернення громадян та сприятиме комунікації між суб’єктами господарювання та споживачами.

Серед іншого члени виконкому підтримали проекти рішень, які були рекомендовані до прийняття профільною комісією з питань захисту прав дитини, розглянули житлові питання та питання про видалення зелених насаджень.

Під час засідання прийняли рішення про демонтаж незаконно встановленої споруди по вул. Петра Дорошенка, 57, яка розміщена з порушенням вимог законодавства.

Виконком надав дозвіл підприємцю на облаштування за власні кошти прилеглої території до магазину «Планета 369», а саме: на укладання бруківки та організацію місць для паркування.

Керуючись Методичними рекомендаціями з утримання об’єктів зовнішнього освітлення населених пунктів міністерства з питань житлово-комунального господарства України затверджено добовий графік включення та відключення електромереж зовнішнього освітлення. У разі несприятливих погодних умов Шепетівському ремонтно-експлуатаційному підприємству дозволено вмикати та вимикати освітлення в межах 20 хвилин від встановленого графіка.

Насамкінець члени виконкому заслухали інформацію про виконання заходів з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року.

Шепетівська міська рада

Останнє редагування 22 жовтня 2021, 21:53
0
репостів
0
репостів