Розділ Суспільство

Виконком розглядав питання початку опалювального сезону та освітлення вулиць

Автор 08 жовтня 2021, 11:56

Сьогодні у Шепетівці було скликано позачергове засідання виконавчого комітету. Про основні питання розмовів міський голова Віталій Бузиль у себе на сторінці.

Маємо ряд проектів, які вимагають затвердження проекто-кошторисної документації, щоб мати можливість здійснити їх подальшу реалізацію: реконструкція трьох світлофорних об'єктів у місті та реконструкція вуличного освітлення центральних вулиць: Старокостянтинівське шосе, Героїв Небесної Сотні, проспект Миру, Валі Котика, Лісова, Островського, Залізнична, 400-річчя Шепетівки, Судилківська, Українська, Генерала Шухевича, Чкалова.

Заміні на нові підлягають 804 світильники, що водночас дозволить частково забезпечити зовнішнім освітленням приватний сектор шляхом економії. Також міський голова за рахунок цього планує здійснити також освітлення вулиць, світло на яких відсутнє взагалі, ротуючи обладнання.

Питання вартості закупівлі газу для бюджетних установ на урядовому рівні буде вирішуватись сьогодні до кінця дня. Тому зараз рішенням виконкому затвердили початок опалювального сезону лише у комунальних бюджетних установах громади з індивідуальними котельнями на твердому паливі та на електричному опаленні.

За наявності нової інформації щодо "газового питання" буде вирішуватись питання початку опалювального сезону по всьому місту.

У ході засідання затвердили порядок забезпечення проїзду учнів закладів загальної середньої освіти Шепетівської міської територіальної громади відповідно до програми «Шкільні перевезення» на 2021-2023 роки.

Останнє редагування 08 жовтня 2021, 13:25
0
репостів
0
репостів