Розділ Суспільство

Водоканал упродовж 2 днів просить утриматися від споживання води з крана

Автор 05 жовтня 2021, 14:44

Шепетівкаводоканал просить своїх абонентів звернути увагу та врахувати, що починається осіннє хлорування та промивка водопровідних мереж міста. Таким чином рекомендується не використовувати впродовж 6-7 жовтня воду з міської водомережі для питних та харчових потреб. У період хлорування воду з крана можна брати лише для технічних потреб (прибирання, миття рук тощо).

Саме хлорування робитимуть 6 жовтня з 9.00 до 23.00 години. Також завтра та післязавтра не працюватимуть станції доочистки питної води:

  • просп. Миру, 28Д, 
  • вул. Старокостянтинівське шосе, 30Б, 
  • вул. Українській, 67В 

Рекомендуємо завчасно зробити необхідний запас води на ці дні. 

Нагадаємо, сезонне хлорування та промивання відбувається щороку весною (початок квітня) та восени (початок жовтня). Саме цей процес дозволяє проникнути у найвіддаленіші куточки трубопроводів та запобігати виникненню хвороботворних бактерій та вірусів у питній воді.

Для чого потрібне хлорування?

Вся вода, яка протікає через мережу водопроводів Шепетівкаводоканалу, проходить попередню очистку та фільтрацію. Проте, після того, як вода потрапляє до трубопроводів, відбувається її вторинне забруднення через відповідний стан труб.

0
репостів
0
репостів