Розділ Суспільство

Засідання виконкому: тарифи на воду, перевезення та ритуальні послуги, зовнішня реклама, фінанси у лікарнях, "оптика" Київстару, бордюри, ремонт вулиці Дзявульського

Автор 30 вересня 2021, 17:28

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, яке відбулося у два етапи. На порядок денний було винесено 15 та 27 питань відповідно.

Члени виконавчого комітету затвердили нову редакцію «Правил розміщення зовнішньої реклами на території Шепетівської міської територіальної громади», розроблену у співпраці виконавчого комітету та депутатського корпусу Шепетівської міської ради. Закріпили перелік із 30 локацій на вулицях міста, де встановлення білбордів заборонено.

Було затверджено також мережу, кількісний склад контингенту та режими роботи закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, Шепетівської міської територіальної громади на 2021-2022 навчальний рік.

Затвердили утворення координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, до складу ради ввійшли 27 членів-представників громади: члени виконавчого комітету, депутати, старости старостинських округів, громадські активісти, представники правоохоронних органів.

Розгляд питання тарифу на перевезення у громадському транспорті було розпочато ще у лютому 2021 року, відповідно до розрахунків, поданих ПрАТ «Шепетівське АТП-16807». До розгляду питання поверталися у червні та липні. У вересні були проведені громадські слухання, витримано 10-денний період для пропозицій. За підсумками громадських слухань було рекомендовано винести питання запропонованого перевізником тарифу на розгляд засідання виконавчого комітету. Тож з першого жовтня вартість проїзду по місту становитиме — 8 грн, до с.Судилків — 9 грн1. до Д/к «Імпульс» — 9 грн.

Внесли змін до фінансового плану КНП «Вузлова багатопрофільна лікарня станції Шепетівка» Шепетівської міської ради, КП «КНП Шепетівський Центр ПМСД» Шепетівської міської ради, КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Шепетівської міської ради.

Внесли зміни та доповнення до встановлених тарифів на платні медичні послуги КП «Шепетівська багатопрофільна лікарня», які надаються без направлення лікаря, а саме комп’ютерна томографія (840,86  грн) та цистоскопія (112,42  грн).

Оновили рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради «Про утворення комісії по визначенню збитків власникам землі та землекористувачам та затвердження її персонального складу» та до рішення виконавчого комітету  «Про затвердження положення про тендерний комітет та складу тендерного комітету виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

Зареєстрували зміни та доповнення до чинного колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом ДП «Шепетівський лісгосп» укладеного на 2021-2023 роки.

Продовжено процедуру зміни форми власності гуртожитків на Старокостянтинівському шосе 33 та 37, затверджено акт приймання-передачі.

Рішенням виконавчого комітету розпочали процес з встановлення тарифу на ритуальні послуги, що надаватимуться КП «ШРЕП», придбаним нещодавно ритуальним транспортом. Незабаром буде сформовано тариф, який пройде процедуру громадських слухань. Після цього вищезгадані послуги будуть надаватися громаді.

Було погоджено ТзОВ «ОБЕСЗ» місця розташування та проведення проектно-вишукувальних робіт об’єкта зв’язку «МВОЛЗ «Шепетівка-Полонне-Баранівка» на замовлення ПрАТ «Київстар» на території Шепетівської міської територіальної громади.

Надали дозвіл КП «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство Шепетівської міської ради» безоплатно передати 70 м.п. бувших в користуванні бордюрів для ОСББ «Проспект Миру-33».

У звязку із збільшенням тарифів на енергоносії, а саме, за статтею витрат — електроенергія, було встановили скориговані тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення:

  • На централізоване водопостачання — 24,36 грн куб.м;
  • На централізоване водовідведення — 23,18 грн куб.м;
  • На централізоване водовідведення для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення — 21,92 грн куб.м;

Варто зауважити, що це не останнє підвищення тарифу на шепетівському водоканалі, до кінця року буде ще одне, про яке ми писали місяць тому.

Затвердили проектно-кошторисну документацію на поточний-середній ремонт вул. ім.М.Дзявульського, будівництва водопровідної мережі по пров. Максима Залізняка та капітальний ремонт зовнішнього освітлення по вул.Ізяславська у селі Пліщин.

Рішенням виконкому від’єднали житловий будинок №84А по вул. Героїв Небесної Сотні від системи централізованого опалення. Це 23-й за рахунком будинок, який вдалося від’єднати від системи в рамках ліквідації розбалансу у системі централізованої системи опалення.

Погодили план роботи виконавчого комітету Шепетівської міської ради на ІV квартал 2021 року.

Надали дозволи для видалення зелених насаджень та облаштування прилеглих територій приватним підприємцям.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів