Розділ Суспільство

Міський голова Шепетівки розповів чому школи та садочки досі без тепла

Автор 28 вересня 2021, 12:02
Міський голова Шепетівки розповів чому школи та садочки досі без тепла Фото depositphotos.com

У більшості закладів освіти виникла напружена ситуація з опаленням установ, а температура у деяких дошкільних закладах сягає менше 16-17 градусів. Коли чекати тепла, Віталій Бузиль відповів на своїй сторінці у Facebook.

Стурбовані батьки почали звертатись до Віталія Володимировича з проблемою:

"Пане Віталій Бузиль напишіть,будь ласка, коли почнуть опалювати садочки? Як вирішується це питання?

Температура +10-12!!!

Діти хворіють!!!" - написала Наталія Чумак-Швець на сторінці мера.

Сьогодні очільник громади порушив питання подачі тепла на своїй сторінці у соцмережі, але точних термінів початку опалювального сезону не назвав:

"Маєм складну ситуацію з закупівлями газу для бюджетних установ. Зокрема впродовж останніх двох місяців ціна на газ чи не щодня зростає, на останні закупівлі оголошені Управлінням освіти на заявлену ціну по 24 грн/м.куб не заявилось жодного претендента. В такій ситуації виникають складнощі щодо початку опалювального сезону в громаді, у закладах освіти зокрема." - дав відповідь очільник громади.

Також він розповів, що буде ініціювати розгляд питання «Про звернення Шепетівської міської ради до Президента України Володимира Зеленського, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення підвищення тарифів на газ та електроенергію» разом із депутатами Шепетівської міської ради аби зарадити ситуації.

Останнє редагування 28 вересня 2021, 12:47
0
репостів
0
репостів